Vanspor, bu sezon da Kırmızı Grup’ta yer aldı

Geçtiğimiz sezon olduğu gibi bu yıl da yeni yönetim için aday olmadığından dolayı büyük sıkıntılar yaşayan Vanspor, yapılan kura çekimi ile yeniden Kırmızı Grupta yer aldı.

Vanspor, bu sezon da Kırmızı Grup’ta yer aldı

2019 ve 2020 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, bu sezonda yine Kırmızı Grupta mücadele edecek. 2020-2021 sezonu TFF 2. Lig'in gruplarında yer alacak takımlar yapılan kura çekimi ile belirlendi.

TFF Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri'nde gerçekleştirilen kura çekimine TFF Başkan Vekili Yılmaz Büyükaydın, TFF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Hacıkerimoğlu ve TFF Genel Sekreteri Kadir Kardaş ile Maç Planlama Müdürü Besim Yalçın, kulüp başkanları ve temsilcileri katıldı.

2021-2022 sezonunda TFF 2. Lig; Beyaz ve Kırmızı Grup olarak iki gruba ayrılırken, Kırmızı Grup'ta 20, Beyaz Grup'ta 19 takım yer alıyor. TFF 2. Lig'de yeni sezon 4-5 Eylül'de başlayacak.

Vanspor’un 2020-2021 futbol sezonunda mücadele edeceği Kırmızı Grupta, Adıyaman 1954 Spor, Afjet Afyonspor, Ankaraspor, Bayburt Özel İdarespor, Bodrumspor, Çorum FK, Diyarbekirspor, Ergene Velimeşe, Etimesgut Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon, İnegölspor, Kahramanmaraşspor, Niğde Anadolu, Sakaryaspor, Sarıyer, Serik Belediyespor, Sivas Belediyespor, Somaspor ve Turgutluspor takımları yer aldı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 12 Temmuz 2021, 13:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER