Vanspor, Bodrumspor'un konuğu…

Temsilcimiz Vanspor, yarın saat 14.00’te deplasmanda Bodrumspor’un konuğu olacak. Grup ikincisi ve üçüncü sırada bulunan takımın maçını Ankara Bölgesi’nden orta hakem Onur Bingöl yönetecek.

Vanspor, Bodrumspor'un konuğu…

  Misli.com 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın saat 14.00’te Bodrum İlçe Stadı’nda, zorlu rakip Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Son haftalarda başarılı bir oyun sergileyerek içeride ve dışarıda kazanan Bodrumspor, üçüncü sıraya kadar yükseldi. Yeşil- Beyazlı takım özellikle golcü oyuncu Ozal Sol ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Bu oyuncunun Vanspor maçında sakatlığından dolayı oynamaması, Vanspor için şans olarak  görülüyor.

  Vanspor’un ise Yakup Demir, Emre Özkan ve Utku Şen’in oynayamayacağı maçta, nasıl bir onbir ile sahaya çıkacağı merak ediliyor. Özellikle stoper ikilisinin olmaması Vanspor taraftarlarını endişelendiriyor. Bodrumspor karşında galip gelmeyi hedefleyen Vanspor, bu galibiyetle üzerindeki toz bulutu dağıtmayı amaçlıyor.

  Temsilcimiz Vanspor, yarın saat 14.00'te deplasmanda güçlü rakip Bodrumspor ile karşı karşıya gelirken, grupta yine birbirinden zorlu maçlar oynanacak. Son haftalarda istediği sonucu elde edemeyen Vanspor, Bodrumspor karşısında çıkış yaparak, moral bulmak isterken, play-off potasındaki ve küme düşmeme mücadelesi veren takımlar, zorlu maçlar oynayacak. Özellikle Karacabey mağlubiyetiyle şampiyonluk yarışında Eyüpspor’la arasındaki puan farkını 12’ye çıkaran ve şampiyonluk yolunda havlu atan Vanspor, play-off potasındaki yerini korumak için bundan sonraki maçlarını kazanmak istiyor.

  Vanspor, bu sezon grupta çıktığı 25 maçta 14 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken, attığı 40 gole karşılık kalesinde 23 gol gördü. Vanspor 47 puanla ikinci sırada yer alıyor. Zorlu rakip Bodrumspor ise çıktığı 25 maçta 13 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alırken, attığı 56 gole karşılık kalesinde 34 gol gördü. Bodrumspor ise 45 puanla 3. sırada yer alıyor. Bodrumspor- Vanspor karşılaşması yarın saat 14.00'te Bodrum İlçe Stadı'nda başlayacak. Zorlu maçı Onur Bingöl, Yavuz Bahadır, Harun Terin ve Taner Tuncer hakem dörtlüsü yönetecek.

  GRUPTA DİĞER MAÇLAR…

  Lider Eyüpspor, yarın deplasmanda 11'ci sıradaki Pendispor'a konuk olurken, ikinci sırada bulunan Vanspor ile üçüncü sırada bulunan Bodrumspor kozlarını paylaşacak. Dördüncü sırada bulunan Sakaryaspor, deplasmanda 12'ci sıradaki Sivas Belediyespor'a konuk olurken, beşinci sıradaki Kırşehir Belediyespor, evinde 8'ci sıradaki Kırklarelispor'u konuk edecek. Altıncı sıradaki Turgutluspor, deplasmanda ligin dibine demir atan Kardemir Karabükspor'la karşı karşıya gelirken, yedinci sıradaki Serik Belediyespor ise evinde dokuzuncu sırada bulunan Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek. Onuncu sıradaki Tarsus İdman Yurdu deplasmanda 18'ci sıradaki Mamak FK'ya konuk olurken,  12'ci sıradaki Pazarspor ise deplasmanda 14'ci sıradaki Karacabey Belediyespor'a konuk olacak. 17'ci sırada bulunan Bayburt Özel İdarespor, 18'ci sıradaki Kastamonuspor'u konuk ederken, 15'ci sıradaki 1922 Konyaspor ise 19'cu sıradaki Elağspor'a konuk olacak.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 03 Mart 2021, 08:28
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER