Vanspor, Bodrumspor'u konuk ediyor

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden temsilcimiz Vanspor, yarın evinde Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı-siyahlılar evinde Bodrumspor'u mağlup ederek, çıkışını sürdürmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Vanspor, Bodrumspor'u konuk ediyor

Geçtiğimiz Cumartesi günü sahasında Sarıyer'i 1-0 mağlup eden, hafta içerisinde ise Çorum FK ile 1-1 berabere kalan Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği ligin güçlü takımlarından Bodrumspor'u mağlup ederek, çıkışını sürdürmeye hedefliyor.

2021-2022 futbol sezonunda 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden kırmızı-siyahlılar, yarın saat 13.00'te ligin on üçüncü hafta maçında evinde Bodrumspor ile karşı karşıya gelecek.

Ligde oynadığı 12 maçlık periyotta 7 galibiyet, 3 beraberlik ve 2 mağlubiyet alan Vanspor, 24 puanla beşinci sırada yer alırken, rakip Bodrumspor ise ise bu periyotta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 20 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

Ligde son haftalarda istediği futbolu sahaya yansıtamayan Vanspor, yarın sahasında konuk edeceği Bodrumspor'u taraftarının desteğiyle mağlup ederek, çıkışını sürdürmek ve üst sıralardaki yerini korumak istiyor.

Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda yarın saat 13.00'te başlayacak olan zorlu karşılaşmada, iki takım da galibiyet hedefliyor.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 2 galibiyet ve 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik alırken, Bodrumspor ise 5 maçlık periyotta 2 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Yarın saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede Selim Özen, Burak Gültek, Barış Çiçeksoyu ve Mehmet Terece hakem dörtlüsü görev alacak.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Lider Hekimoğlu Trabzon sahasında altıncı sıradaki Bayburt Özel İdarespor'u konuk ederken, ikinci sıradaki Sakaryaspor ise deplasmanda Diyarbekirspor'un konuğu alacak.

Üçüncü sıradaki Çorum FK, yedinci sıradaki Somaspor'a konuk olurken, dördüncü sıradaki Sivas Belediyespor ise İnegölspor'un misafiri olacak.

Afjet Afyonspor, sahasında Turgutluspor'u ağırlarken, Niğde Anadolu FK ise Kahramanmaraşspor'u ağırlayacak.

Ankaraspor sahasında Sarıyer'i ağırlarken, Ergene Velimeşespor ise Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek.

Adıyaman FK ise sahasında Serik Belediyespor ile kozlarını paylaşacak.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29