Vanspor, Bayburt'u konuk ediyor

Temsilcimiz Vanspor, yarın saat 15.00'te evinde Bayburt Özel İdarespor'u konuk ediyor. Son üç maçını kazanarak 9 puan almayı başaran Kırmızı siyahlı takım, bu hafta da kazanarak 4'te 4 yapmak istiyor.

Vanspor, Bayburt'u konuk ediyor

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grupta 56 puanla ikinci sırada yer alan Vanspor, 31. Hafta maçında yarın Bayburt Özel İdarespor'u ağırlayacak.

  İki takımın da kazanmak istediği karşılaşma saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadı'nda oynanacak.

   Pandemi tedbirleki kapsamında sadece akredite edilecek isimlerin izleyeceği maçı, Gürcan Hasova, Haydar Avcı, Şükrü Mert hakem üçlüsü yönetecek. Ramazan Haymana ise dördüncü hakem olarak görev alacak.

  Vanspor 30 haftalık maç periyodunda; 17 galibiyet elde ederken, 5 maçta ise berabere kaldı. Kırmızı siyahlı ekip 8 maçta rakiplerine boyun eğdi. Rakip fileleri 50 kez havalandıran Van ekibi, kalesindeki 27 gole engel olamadı ve +23 averajı bulunuyor.

  Rakip Bayburt Özel İdarespor ise 30 haftalık sınavında; 10 galibiyet elde ederken, 3 maçta ise rakipleriyle yenişemedi. Bayburt temsilcisi 17 maçı ise kaybetti. Rakip fileleri 37 kez havalandıran Bayburt Özel İdarespor, 51 golün kalesine girmesini önleyemedi ve -14 averajı bulunuyor.

  Küme düşme potasına çok yakın olmadığı gibi, çok da uzak olmayan Bayburt ekibi, kalan bazı maçlarını kazanarak ligde kalmayı arzularken, Vanspor ise play-off'un en iddialı takımı olmak için üç puan hedefliyor.

  GÜLPINAR: TAKIMIN MORALİ YERİNDE

  Gazetemize açıklamalarda bulunan Vanspor Teknik Direktörü Serhat Gülpınar ise, takımın moralinin yerinde olduğunu, son üç maçta galip gelmeleriyle takım içerisinde iyi bir hava yakaladıklarını vurgulayarak, galibiyet serisini sürdürmek istediklerini ifade etti.

  Bayburt maçından üç puan hedeflediklerini dile getiren Gülpınar, "Eğer play-off'tan çıkmayı hak eden bir takım var ise, bunun yüzde yüz bizim olduğumuzu düşünüyorum. Tabi bu sadece hak ettiğinizi düşünmekle olmuyor. Sonuca da yansıtmanız gerekiyor. Önümüzde çok zorlu bir Bayburt maçı var. Ondan sonra sırasıyla Serik, Karabük, Turgutlu üçlü seri gelecek. Biz hata yapmadan, rakiplerin hata yapmasını bekleyerek, puan farkını açıp en azından olabildiği kadar erken bir şekilde, son haftalara bırakmadan play-off'taki yerimizi garantilemek istiyoruz. Bunun için uğraşıyoruz. Yine eksiklerimiz, cezalılarımız, sakatlarımız var. Ama eksiklere rağmen kazanmayı arzuluyoruz" diye konuştu.

  GRUPTA ZORLU MAÇLAR…

  Vanspor'un grubunda yarın birbirinden zorlu maçlar oynanacak.

   72 puanla zirvede yer alan Eyüpspor evinde sekizinci sıradaki Turgutluspor'u konuk ederken, Vanspor'la aynı puana sahip olan ve üçüncü sırada yer alan Sakaryaspor ise evinde Pendikspor'u ağırlayacak.

  53 puanla dördüncü sırada bulunan Kırklarelispor evinde dokuzuncu sıradaki Serik Belediyespor ile karşılaşırken, yine 53 puanla beşinci sıradaki Kırşehir Belediyespor da deplasmanda Bodrumspor'a konuk olacak. Bodrumspor da 52 puanla yedinci sırada yer alıyor.

  52 puan ve +26 averajla altıncı sırada bulunan Etimesgut Belediyespor, deplasmanda 1922 Konyaspor ile mücadele ederken, 42 puanla onuncu sırada yer alan Tarsus İdmanyurdu, evinde son sıradaki Karabükspor'u konuk edecek.

  Vanspor'un grubundaki son üç maç ise şu şekilde: Pazarspor-Elazığspor, Karacabey Belediye-Mamak ve Kastamonuspor-Sivas Belediye.

  Vanspor, 7 Nisan Çarşamba günü saat 15.00'te deplasmanda Serik Belediyespor ile karşılaşacak, 11 Nisan Pazar günü ise saat 15.00'te evinde Karabükspor'u konuk edecek.

  Van Bölge Gazetesi:Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:41
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER