Vanspor, Bayburt Özel İdare maçının detayları…

Vanspor evinde oynadığı karşılaşmada Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kaldı. 15. Dakikada Şiyar'ın attığı golle öne geçen kırmızı siyahlı ekip, 61. Dakikada rakibin golüne engel olamadı. Vanspor'un puan kaybettiği haftada, play-off potasındaki takımların çoğu da puan kaybetti.

Vanspor, Bayburt Özel İdare maçının detayları…

  Misli.com 2. Futbol Ligi Kırmızı Grup'ta mücadele eden Silahtaroğlu Vanspor FK, evinde Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak 57. Puanla ikinci sırada yer aldı.

  Vanspor Serhat Gülpınar teknik sorumluluğunda sahaya; Aydın Bağ, Emre Özkan, Şiyar Kepir, Sedat Komi, Abdulkadir Özdemir, Üzeyir Ergün, Selim Kayacı, Oktay Aydin, Burhan Arman, Sedat Cengiz ve Utku Şen onbiri ile çıktı.

  Bayburt Özel İdarespor ise Hakan Yılmaz teknik sorumluluğu sahaya; Yunus Emre Kırdal, Emre Şahin, Uğur Mustafa Türk, Ali Fırat Okur, Onur Çakmakcı, Ömer İnan, Ömer Esenkaya, Tolga Tekin, Savaş Yorulmaz, Ramazan Işık ve Sefa Narin onbiri ile çıktı.

  Gürcan Hasova, Haydar Avcı, Şükrü Mert ve Ramazan Haymana hakem dörtlüsünün yönettiği karşılaşma saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda başladı.

  İLK YARIDA TEK GOL EV SAHİBİ EKİPTEN…

  Maça konuk Bayburt Özel İdarespor başladı.

  Maçın 2. dakikasında gelişen Vanspor atağında Sedat Cengiz sağdan ortaladı, Utku dokunamadı.

  15. dakikada Vanspor öne geçti.

  Soldan gelişen atakta Burhan ortaladı, Şiyar kafa ile dokundu ve takımını öne geçiren golü attı: 1-0

  19. dakikada Vanspor bir kez daha soldan atak geliştirdi. Abdülkadir'in pasında Oktay kaleyi yokladı, savunma topu uzaklaştırdı.

  23. dakikada konuk Bayburt Özel İdarespor gole yaklaştı. Sağdan gelişen atakta Emre Şahin ortaladı, Sefa Narin ceza sahası dışından gelişine sert ve düzgün vurdu, top az farkla auta gitti.

  36. dakikada Vanspor takımında Sedat Cengiz sarı kart gördü.

  39. dakikada Bayburt Özel İdarespor atağında, Emre Şahin uzaktan kaleyi yokladı, top üstten auta gitti.

  İlk yarı Vanspor'un 1-0 üstünlüğü ile tamamlandı.

  İKİNCİ YARI TEK GOL KONUK TAKIMDAN…

  Bayburt Özel İdarespor ikinci yarıya iki değişiklikle başladı. Savaş Yorulmaz yerini İlker Sayan'a bırakırken, Onur Çakmakcı ise yerini İbrahim Alan'a bıraktı.

  47. dakikada konuk takım atağında kaleci Aydın forvet oyuncularından önce topa sahip oldu.

  53. dakikada Vanspor'da Burhan Arman yerini Muhammet Mahmut Emir'e baktı.

  57. dakikada Bayburt Özel İdarespor'da Emre Şahin, korner noktasındaki bayrak direğine tekme vurduğu için sarı kart gördü.

  58. dakikada Vanspor'da iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Utku Şen yerini Yakup Demir'e bırakırken, Selim Kayacı ise yerini Berkan İbrahim Çakır'a bıraktı.

  61. dakikada Bayburt Özel İdarespor eşitliği sağladı.

  Soldan gelişen atakta Ömer ortaladı, İbrahim Alan kafa ile dokundu ve eşitliği getiren golü kaydetti:1-1

  63. dakikada Vanspor atağında Sedat Cengiz köşe vuruşunu kullandı, Yakup kafa ile dokundu, top az farkla auta gitti.

  67. dakikada Vanspor atağında Sedat Cengiz Ceza sahası içinde sert vurdu, top savunmadan döndü.

  70. dakikada soldan gelişen ev sahibi takımın atağında Sedat Cengiz çok güzel bir pas çıkardı, kaleci ile karşı karşıya kalan Berkan kötü vurdu ve top kalecide kaldı.

  Bir dakika sonra gelişen bir başka atakta bu kez Muhammet Mahmut benzer pozisyonda topu dışarı yolladı.

  72. dakikada konuk takımdan iki oyuncu değişikliği birden yapıldı. Ramazan Işık yerini Salih Seyis'e bırakırken, Tolga Tekin ise yerini Burak Bayram'a bıraktı.

  75. dakikada Bayburt Özel İdarespor net bir golden yararlanamadı. Emre Şahin kaleci ile karşı karşıya kaldığı pozisyonda, topu üstten auta yolladı.

  79. dakikada Vanspor bir kez daha gole yaklaştı. Sedat Cengiz soldan serbest vuruşu kullandı, penaltı noktasında Yakup kafa ile dokundu, ama kaleci gole izin vermedi.

  81. dakikada konuk takımdan Uğur sarı kart gördü.

  84. dakikada Bayburt Özel İdarespor'dan Emre Şahin ve Vanspor'dan Oktay Aydın tartışma sonucu ikinci sarı karttan kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı.

  Bu dakikalarda kısa süreli gerginlikler yaşandı. İtirazları sonrası konuk takım hocası Hakan Yılmaz kırmızı kart görerek tribüne gönderildi.

  86. dakikada Vanspor'da Emre Özkan sarı kart görürken, Bayburt Özel İdarespor'da ise Sefa Narin sarı kart gördü.

  Hakem maçın bitimi için 9 dakika uzatma gösterdi.

  6. uzatma dakikasında maçı soğutmaya dönük hareketleri nedeniyle Bayburt kalecisi Yunus Emre sarı kart gördü.

  Son dakikalarda karşılıklı ataklar büyük heyecana yol açtı.

  Fakat iki takım da başka gol bulamadı ve taraflar sahadan 1-1'lik skorla ayrıldı.

  Vanspor, puanını 57 yaptı ve ikinci sırada kaldı.

  GRUPTA DİĞER MAÇLAR

  Lider Eyüpspor evinde konuk ettiği Turgutluspor'u 2-0 mağlup ederek puanını 75'e çıkardı ve yoluna emin adımlarla devam etti.

  İkinci sıradaki Vanspor ise evinde Bayburt Özel İdarespor ile 1-1 berabere kalarak puanını 57'ye çıkardı ve sıralamadaki yerini korurken, üçüncü sıradaki Sakaryaspor ise evinde Pendikspor ile 0-0 berabere kalarak 57 puanla yerini korudu.

  Kırşehir Belediyespor deplasmanda Bordumspor'u 1-0 mağlup ederek puanını 56'ya çıkardı ve dördüncü sıraya yükseldi.

  Evinde Serik Belediyespor ile 0-0 berabere kalan ve puanını 54'e çıkaran Kırklarelispor beşinci sıraya gerilerken, altıncı sıradaki Etimesgut Belediyespor deplasmanda 1922 Konyaspor'a 1-0 mağlup olarak 52 puanla kaldı.

  Kırşehir'e evinde mağlup olan Bodrumspor 52 puanla yedinci sırada kalırken, sekizinci sıradaki Turgutluspor ise Eyüp mağlubiyetiyle 49 puanda kaldı.

  Evinde Kardemir Karabükspor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup eden, Tarsus İdman Yurdu puanını 45'e çıkarıp, 9'uncu sıraya yükselirken, Kırklarelispor ile 0-0 berabere kalan ve puanını 45'e yükselten Serik Belediyespor ise onuncu sıraya geriledi. Evinde Mamak FK'yı 4-0 mağlup eden ve puanını 43'e çıkaran Karacabey Belediyespor 11'ci sırada kalırken, Sakaryaspor ile berabere kalan Pendikspor ise 40 puanla 12'ci sırada kaldı.

  Evinde Elazığspor'a 3-2 mağlup olan Pazarspor 38 puanla 13'cü sırada kalırken, Kastamonuspor ile 0-0 berabere kalan Sivas Belediyespor ise 37 puanla 14'cü sırada kaldı.

   Evinde Etimesgut'u geçen ve puanını 34'e çıkarın 1922 Konyaspor 15'ci sıraya yükselirken, Vanspor ile beraber kalan Bayburt Özel İdarespor 34 puanla 16'cı sırada yer aldı.

  Kastamonuspor 31 puanla 17'ci sırada yer alırken, Elazığspor ise 26 puanla 18'cı sırada kaldı. Mamak FK 24 puanla 19'cı sırada bulunurken, son sıradaki Kardemir Karabükspor ise 2 puanı bulunuyor.Bölge: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:37
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29