Vanspor, Balıkesirspor'u konuk ediyor

TFF 2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, ligin son maçında bugün saat 15.00'te sahasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek. Kırmızı- Siyahlı takım, ligin son maçını kazanarak, play-off'a galibiyetle gitmek istiyor.

Vanspor, Balıkesirspor'u konuk ediyor

Hafta içi deplasmanda karşılaştığı Uşakspor'u 2-1 mağlup eden Vanspor, bugün ligin son maçında sahasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek.

Hafta boyunca Balıkesirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, ligin son maçını, taraftarının da desteğiyle kazanarak, play-off'a moralli gitmek istiyor.

71 puanla grupta beşinci sırada yer alan Vanspor, bugün sahasında 25 puanla on yedinci sırada yer alan ve ligden düşmesi haftalar önce kesinleşen Balıkesir ile karşı karşıya gelecek. Hafta içerisinde deplasmanda karşılaştığı Uşakspor'u 2-1 mağlup eden Van temsilcisi, ligin son maçında karşılaşacağı Balıkesirspor'u mağlup ederek, play-off'a moralli gitmek istiyor.

Bugün saat 15.00'te sahasında Balıkesirspor ile karşı karşıya gelecek olan Kırmızı-Siyahlı ekip, rakibini mağlup ederek, puanını 74'e yükseltmeyi hedefliyor. 37 lig maçında 20 galibiyet, 11 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Kırmızı- Siyahlı takım, bu periyotta fileleri 50 kez havalandırırken, kalesinde ise 27 gol gördü.

Hafta boyunca Ümit Bozkurt teknik sorumluluğunda Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde, Balıkesirspor maçının hazırlıklarını yoğun bir tempoda sürdüren Vanspor, sahasında 3 puanla ayrılmayı amaçlıyor.

Son hafta mücadelesi yarın saat 15.00'te Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda oynanacak.

GRUPTA SON HAFTA…

Grupta 84 puanla liderlik koltuğunda bulunan ve geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Kocaelispor, 68 puanla altıncı sırada bulunan Ankara Demirspor deplasmanına giderken, 78 puanla ikinci sırada yer alan ve play-off finalisti olmayı garantileyen Bucaspor ise haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak.

74 puanla üçüncü sırada yer alan İskenderunspor, sahasında Uşakspor'u konuk ederken, 71 puan +33 averajla dördüncü sırada bulunan 1461 Trabzon FK ise, evinde Kırklarelispor ile karşı karşıya gelecek.

Karacabey Belediyespor evinde Sarıyer'i konuk ederken, Fethiyespor ise haftayı 3-0 hükmen galip kapatacak bir diğer takım olacak.

Serik Belediyespor, Etimesgut Belediyespor deplasmanına giderken, Zonguldak Kömürspor ise ligden düşmesi kesinleşen Pazarspor ile karşı karşıya gelecek.

Kırşehir Futbol Spor Kulübü ise, Kastamonuspor deplasmanına gidecek.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER