Vanspor Ailesi

Temsilcimiz Vanspor; yönetimi, teknik kadrosu, futbolcu ve taraftarlarıyla kenetlenerek tam bir aile konumuna gelmiştir.

Vanspor Ailesi

Temsilcimiz Vanspor; yönetimi, teknik kadrosu, futbolcu ve taraftarlarıyla kenetlenerek tam bir aile konumuna gelmiştir.

Oyundan çıkan üzülmüyor, oyuna giren canavar kesiliyor.

İşte bu birlik ve beraberliğin sonucunda ilk 7 haftanın en başarılı takımlarından biri olduk. Bu sezon hedefi olmayan bir takım iken, ligin 7. Haftası maçları sonunda hedefi olan takımları geride bırakarak hedefi olan bir takım konumuna geldik. Bu takdire şayan bir başarıdır. Takımımızı yürekten kutluyoruz.

Pazar günü Van Atatürk Şehir stadında yine muhteşem bir atmosfer vardı.

Muhteşem bir hava, yeşil zeminde güven veren namağlup takımımız, Protokol tribünü ve diğer tribünlerimiz doluluğu gerçekten güzeldi.

Bunun yanında Taraftarlarımızın stadı inleten muhteşem desteği de görülmeye değerdi. Yani başarının ve istikrarın tüm güzelliği stada yansımıştı.

Ligin başından bu yana başarılı bir grafik çizen temsilcimiz Vanspor, yine zorlu bir rakip olan Serikspor'u konuk etti. Ligin 6. Haftasını galibiyetle kapatan 2 takım da hakemin ilk düdüğüyle karşılaşmaya temkinli başladı.

2 Takımında hedefi her ne kadar galibiyet görünse de, ekibimiz verdiği mücadeleyle galibiyeti daha çok isteyen taraf olduğunu gösteriyordu.

Karşılaşmanın ilk devresinde karşılıklı ataklarla oyun üstünlüğünü eline geçirmek isteyen 2 takımda golü bulamayınca ilk devre golsüz tamamlandı.

Karşılaşmanın 2. Devresine Sedat Komi'nin yerine Furkan İnce değişikliğiyle başlayan ekibimiz oyuna hızlı ve baskılı başladı.

Bu baskıyla oyuna 2. devre dahil olan Furkan'ın topla ilk buluşmasıyla takıma kazandırdığı penaltı hem takımı hem de taraftarları coşturdu.

DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29