Vanspor- Afyonspor maçı ertelendi

Van'da birkaç gündür devam eden yoğun kar yağışı ve olumsuz hava koşullarından dolayı, yarın saat 13.00'te oynanması planlanan Vanspor-Afjet Afyonspor maçı ertelendi.

Vanspor- Afyonspor maçı ertelendi

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, yarın sahasında ligin güçlü takımlarından Afjet Afyonspor'u konuk edecekti. Ancak olumsuz hava koşulları nedeni ile söz konusu karşılaşma ileri bir tarihe ertelendi.

Konuyla ilgili Vanspor Kulübü'nden yapılan açıklamada, "22.01.2022 Cumartesi günü saat 13:00'de Van Atatürk Stadında oynanması gereken Silahtaroğlu Vanspor FK - Afjet Afyonspor TFF 2.lig Kırmızı Grup müsabakası elverişiz hava ve saha koşullan nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmiştir" denildi.

Geçtiğimiz Pazar günü ikinci devrenin ilk maçında deplasmanda Adıyaman FK'ya 3-1 mağlup olan Vanspor, yarın sahasında Afjet Afyonspor'u konuk edecekti. Son birkaç gündür yaşanan olumsuz hava koşularından dolayı söz konusu maç ertelendi.

Kırmızı- Siyahlı takım zorlu maçın çalışmalarını hafta boyunca Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda sürdürüyordu.

Hafta içerisinde Teknik Direktör Turgay Karatekin'in istifa etmesiyle, yardımcı antrenörler, takımı Afjet Afyonspor maçına hazırlamıştı.

20 MAÇTA 9 GALİBİYET…

Ligde oynadığı 19 maçlık periyotta 9 galibiyet, 5 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 32 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Afjet Afyonspor ise bu periyotta 10 galibiyet, 7 beraberlik ve 3 mağlubiyet alarak 37 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Vanspor oynadığı son 5 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 galibiyet alırken, konuk takım Afjet Afyonspor ise bu periyotta 4 galibiyet ve 1 mağlubiyet aldı.

Lider Sakaryaspor ile arasındaki puan farkı 16'ya çıkan Kırmızı- Siyahlılar, bu farkı kapatmanın hesabını yapıyor.

GRUPTA KIRAN KIRANA MAÇLAR…

Lider Sakaryaspor deplasmanda Sarıyer'e konuk olurken, ikinci sıradaki 1461 Trabzon FK ise sahasında İnegölspor'u konuk edecek.

Üçüncü sıradaki Sivas Belediyespor, Serik Belediyespor'u konuk ederken, beşinci sıradaki Bayburt Özel İdarespor ise sahasında Turgutluspor'u ağırlayacak.

Somaspor sahasında Adıyaman FK ile karşılaşırken, Bodrumspor ise evinde Diyarbekirspor'la kozlarını paylaşacak.

Çorum FK sahasında Ergene Velimeşespor'u konuk ederken, Ankaraspor ise sahasında Niğde Anadolu FK'yı ağırlayacak.

Etimesgut Belediyespor ise Kahramanmaraşspor ile karşı karşıya gelecek.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 21 Ocak 2022, 08:21
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER