Vanspor, Afjet Afyonspor'u konuk ediyor

Geçtiğimiz haftalarda Van'da oynanması planlanan fakat olumsuz hava şartları nedeniyle oynanamayan Vanspor- Afjet Afyonspor maçı bugün saat 13.00'te oynanacak. Kırmızı- Siyahlılar sahasında konuk edeceği Afyon temsilcisini mağlup etmek istiyor.

Vanspor, Afjet Afyonspor'u konuk ediyor

Zorlu maçın çalışmalarını Şahabettin Özarslaner Spor Tesisleri'nde yoğun bir tempoda tamamlayan Kırmızı-Siyahlılar, rakibini mağlup ederek, sahadan 3 puanla ayrılmak istiyor. Bugün saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadelede iki takım da kazanmak istiyor.

Pazar günü deplasmanda Sakaryaspor ile karşı karşıya gelen ve zorlu mücadeleden 1 puanla ayrılmayı başaran Van temsilcisi, bugün erteleme maçında karşılaşacağı Afjet Afyonspor'u mağlup etmek istiyor.

Ligin ikinci devresinde üçüncü maçına çıkacak olan Vanspor, zorlu maçı kazanarak, hanesine 3 puan yazdırmak istiyor.

Vanspor, taraftarının desteğiyle Van Atatürk Şehir Stadyumu'nda bugün saat 13.00'te başlayacak olan zorlu mücadeleden galip ayrılmak için mücadele edecek.

22 MAÇTA 10 GALİBİYET…

Ligde oynadığı 22 maçlık periyotta 10 galibiyet, 6 beraberlik ve 6 mağlubiyet alan Vanspor, 36 puanla dokuzuncu sırada yer alırken, Afjet Afyonspor ise bu periyotta 10 galibiyet, 8 beraberlik ve 4 mağlubiyet alarak 38 puanla sekizinci sırada yer alıyor.

İkinci devrede yaptığı transferlerle kadrosunu güçlerinden ve rakiplerine göz dağı veren Van temsilcisi, play-off potasıyla arasındaki puan farkını eritmek için, bugün mutlak galibiyet için sahaya çıkacak.

Vanspor oynadığı son 4 lig maçında 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 galibiyet alırken, konuk takım Afjet Afyonspor ise bu periyotta 1 galibiyet, 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.

Adıyaman mağlubiyetiyle ikinci devreye kötü bir giriş yapan Vanspor, bir sonraki hafta sahasında konuk ettiği Ergene Velimeşe'yi 3-1 mağlup ederken, Sakaryaspor ile de 1-1 berabere kaldı.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER