Vanspor'a kayyum yolu göründü

Geçtiğimiz hafta yönetime aday çıkmadığı için ertelenen Vanspor kongresinde, bir kez daha yönetime aday çıkmadı. Mevcut yönetim bir hafta içinde istifalarını verecek ve Vanspor'a kayyum atanacağı belirtildi. Vanspor Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, gelecek olan kayyumun hesapların şeffaf olduğunu ortaya koymadı açısından önem arz ettiğini belirtti.

Vanspor'a kayyum yolu göründü

TFF 2. Futbol Ligi'nde mücadele eden ve sezonu play-off'larda elenerek kapatan Vanspor ertelenen olağan üstü kongresini yaptı. Geçen hafta olduğu gibi bu hafta da yönetime aday çıkmadı ve Vanspor'a kayyum yolu göründü.

Konuyla ilgili konuşan Mevcut Başkan Servet Yenitürk, oldukça sert açıklamalarda bulundu.

Yenitürk, kendilerine iftira atanlara, 'namussuz' ve 'şerefsiz' ifadelerini kullanarak, hiçbir zaman için Vanspor'a yanlış yapmadıklarını anlattı.

Divan Başkanlığına Spor Hizmetleri Müdürü Yalçın Özdemir'in seçildiği kongre, saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile devam etti.

Yönetim ve Denetim Kurulu seçimi için herhangi bir liste verilmediği için kongre tamamlanmış oldu. Böylece Vanspor'a kayyum yolu görünmüş oldu.

Kulüp Başkanı Servet Yenitürk, birkaç haftadır Vanspor'u destek olmadan tek başlarına yönetmenin zor olduğunu açıkladıklarını, buna rağmen herhangi bir destek veya adayın çıkmadığını ifade etti.

Detaylar gelecek

Güncelleme Tarihi: 16 Haziran 2021, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER