Vanspor, 17 puanlı üç takımdan biri…

2. Lig Kırmızı Grupta mücadele eden Vanspor, hafta sonu sahasında karşılaştığı Serik Belediyespor'u 2-1 mağlup ederek, zirvede yer alan 17 puanlı üç takımdan biri olmayı başardı. 5 galibiyet ve 2 beraberlik alan Vanspor, averaj farkı ile üçüncü sırada yer alıyor.

Vanspor, 17 puanlı üç takımdan biri…

Hafta sonu karşılaştığı Serik Belediyespor, karşısında üstün bir futbol ortaya koyan ve rakibini 2-0 mağlup eden Vanspor, çıkışını sürdürdü.

Evinde oynadığı 4 maçta 3 galibiyet ve 1 beraberlikle ayrılan Vanspor, ligin yedinci haftasında konuk ettiği Serik Belediyespor'u da eli boş göndermeyi başardı. Taraftarının desteğiyle rakibine karşı üstün bir oyun ortaya koyan Kırmızı-Siyahlılar, 3 puanı hanesine yazdırmayı başardı.

Sezona kısıtlı imkanlarla başlayan Vanspor, grupta üstün bir performans ortala koymaya devam ediyor. Ligde oynadığı 7 maçta da rakiplerine karşı üstün bir futbol ortaya koyan Vanspor, sahadan 5 galibiyet ve 2 beraberlik almayı başardı.

3 TAKIM AYNI PUANDA

Lider Sivas Belediyespor, Hekimoğlu Trabzon ve Vanspor grupta 17 puanla üst sıraları paylaşıyor.

Sivas Belediyespor averaj farkıyla liderlik koltuğunda bulunurken, Hekimoğlu Trabzon ikinci, Vanspor ise 17 puanla üçüncü sırada bulunuyor.

Üst sıraları paylaşan 3 takım da 5 maçını kazanırken, 2 maçta ise beraberlikle ayrıldı.

GRUPTA DİĞER MAÇLAR

Hafta sonu oynanan karşılaşmalarda Lider Sivas Belediyespor, sekizinci Çorum FK'yı deplasmanda 2-0 mağlup ederken, ikinci sırada yer alan Hekimoğlu Trabzonspor ise sahasında 1-0 geriye düştüğü maçta on dokuzuncu sıradaki Ergene Velimeşespor'u 3-1 mağlup etti.

Dördüncü sırada yer alan Bodrumspor, son sıradaki Kahramanmaraşspor'u 4-0 gibi net bir skorla mağlup ederken, beşinci sırada yer alan Ankaraspor ise sahasında yedinci sıradaki Sakaryaspor ile 1-1 berabere kaldı.

Altıncı sıradaki Bayburt Özel idarespor deplasmanda on ikinci sıradaki Sarıyer'e 3-0 gibin et bir skorla mağlup olurken, dokuzuncu sıradaki İnegölspor ise sahasında on beşinci sıradaki Diyarbekirspor'u 1-0'la geçti.

Onuncu sıradaki Somaspor sahasında on sekizinci sıradaki Turgutluspor ile 1-1 berabere kalırken, on birinci sıradaki Afjet Afyonspor ise deplasmanda on altıncı sıradaki Niğde Anadolu ile 0-0 berabere kaldı.

On üçüncü sıradaki Etimesgut Belediyespor ise deplasmanda on yedinci sıradaki Adıyaman FK'ya 3-0 mağlup olmaktan kurtulamadı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29