Vanspor- 1461 Trabzon maçının bilet fiyatları belli oldu

TFF 1. Lig'e yükselmek için mücadele eden ve Play-Off 3. Tur ilk maçında deplasmanda 1461 Trabzon FK'ya 2-0 mağlup olan Vanspor'un, Pazartesi günü sahasında oynayacağı ikinci maç öncesi bilet fiyatları belli oldu. Önemli maç öncesi maraton tribünü için 50 TL, kale arkası tribünü için ise bilet fiyatları 25 TL olarak revize edildi.

Vanspor- 1461 Trabzon maçının bilet fiyatları belli oldu

Kırmızı- Siyahlı takımın 1. Lig'e yükselme şansını devam ettirebilmesi için mutlaka kazanması gereken maç için ilk olarak belirlenen bilet fiyatları tepkilere neden oldu. Taraftara en çok ihtiyaç duyulan maçlardan birine çıkacak olan ve tur atlaması için en az 3-0 kazanması gereken maçta, bilet fiyatlarının yüksek oranda belirlenmesi büyük tepki çekmişti.

Vanspor Futbol Kulübü yönetimi Pazartesi günü oynanacak olan 3. Tur ikinci maçı öncesi  ilk olarak maraton tribünü için 200 TL, kale arkası tribünü için ise bilet fiyatları 100 TL olarak belirlendi. Tepkiler artınca bilet fiyatları revize edilerek maraton tribünü için 50 TL, kale arkası için ise 25 TL olarak belirlendi.

Kırmızı- Siyahlı takım 3. Tur ilk maçında deplasmanda karşılaştığı 1461 Trabzon FK karşısında istediği futbolu sahaya yansıtamamış ve sahadan 2-0 mağlubiyetle ayrılmıştı. Rövanş maçı öncesi Trabzon temsilcisi karşısında ağır yara alan Vanspor, Pazartesi günü sahasında en az 3 farklı kazanması gerekiyor.

Çarşamba günü Trabzon'da oynanan maçta rakibi karşısında vasat bir futbol sergileyen Van temsilcisi, 38 ve 90+1. dakikada kalesinde gördüğü gollerle sahadan 2-0 mağlup ayrılan taraf olmuştu.

Bu kapsamda Pazartesi günü sahasında oynayacağı 3. Turun, ikinci maçı öncesi çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren Vanspor, rakibini farklı bir skorla mağlup ederek adını finale yazdırmak istiyor.

Vanspor için ya tamam, ya devam maçı öncesi Vanspor Futbol Kulübü yönetiminin ilk olarak belirlediği bilet fiyatları ise taraftarlardan büyük tepki toplamıştı.

Taraftarların ve sporseverlerin tepkisi üzerine, Vanspor Futbol Kulübü Yönetimi, bilet fiyatları revize ederek maraton tribünü için 50 TL, kale arkası için ise 25 TL olarak belirlendi.

VAN BÖLGE GAZETESİ: HACI YILMAZ

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2024, 11:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER