Vanlı Kızlar Diyarbakır temsilcisini eli boş gönderdi

Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Kadın Voleybol Takımı, Lice Gençlik Kadın Voleybol takımını 3-0'lık net skorla mağlup edip ligde 13. galibiyetini aldı.

Vanlı Kızlar Diyarbakır temsilcisini eli boş gönderdi

  Türkiye Voleybol Federasyonu (TVF) Kadınlar 2. Lig 8. Grup’ta mücadele eden Van Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü, yoluna dolu dizgin devam ediyor.

  Kırmızı siyahlılar sezonun 13. Hafta müsabakalarında kendi sahasında Diyarbakır temsilcisi Lice Gençlik kadın voleybol takımı konuk etti. Koçlar Emrah Eker ve Necip Arman yönetiminde, kaptan Zerda Güler, Gülçin Düzgün, Bahar Ayyıldız, Zana Demir, Dilan Kaya, Şevval Görmüş liberolar Şehriban Benek ve Bahar Çakmak ile maça çıkan Vanlı kızlara maç öncesi Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli'den moral desteği geldi. Karşılaşmanın başlama düdüğü ile büyük bir mücadeleye sahne olan ilk setini ev sahibi ekip 28-26 kazandı. İkinci sette biraz daha kontrollü bir oyun ortaya koyan kırmızı siyahlılar 25-17'lik skorla durumu 2-0 yaptı. Son seti ise yine Van ekibi, 25-20 kazanarak parkeden 3-0'la ayrıldı.

  Ligde 13 galibiyet 1 mağlubiyetle yoluna devam eden Vanlı kızlar, liderliğini de devam ettirdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 18:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29