Vanlı gençler TEKNOFEST'e hazırlanıyor…

Türkiye'nin en büyük teknoloji etkinliği olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e hazırlanan Vanlı Gençler, Van’ı zirveye taşımayı hedefliyor.

Vanlı gençler TEKNOFEST'e hazırlanıyor…

  Tuşba Gençlik Merkezi’nde 21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e hazırlanan Vanlı Gençler, önemli bir proje ile Van’a temsil edecekler.

  21-26 Eylül 2021 tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek olan Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali TEKNOFEST’e ‘Martı’ projesiyle hazırlanan gençleri ziyaret eden Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, çalışmalar hakkında bilgi aldı.

  Musa Çalışkan önderliğinde çalışmalarını sürdüren Onur Çalım, Cengiz Fatih Özyurt ve Çağatay Özcan, TEKNOFEST’te Van’ı en iyi şekilde temsil edeceklerini vurguladılar. Tuşba Gençlik Merkezi’nde çalışmalarını sürdüren Vanlı gençler, ‘Martı’ projesiyle Van’ı zirveye taşıyacaklarını ifade ettiler.

  “GENÇLERİMİZ BİZİM GELECEĞİMİZDİR”

  Ziyaretten sonra açıklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, “Van’ın genç beyinleri Tuşba Gençlik Merkezimizde Martı projeleri ile harıl harıl Teknofest’e hazırlanıyorlar. Çalışmalarını yerinde takip edip değerlendirdik ve taleplerini aldık. Gençlerimizin kendilerine olan güvenleri adeta gözlerinden okunuyordu. Takım kaptanı Musa Çalışkan ile takım arkadaşları Onur Çalım, Cengiz Fatih Özyurt ve Çağatay Özcan projelerini anlatırken gözlerinin içi parlıyordu. Bizde Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak her zaman gençlerimizin yanındayız. Gençlerimiz bizim geleceğimizdir. Bundan dolayı Van’ın gençliğine sahip çıkmak için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. İnşallah gençlerimiz ‘Martı’ projesi ile Van’ı en iyi şekilde temsil edecekler ve gururlandıracaklar. Kendilerine şimdiden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:32
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29