Vanlı Gazeteci Öztürk fotoğraf yarışmasının seçici kurulunda…

Dünyanın en önemli haber ajanslarından biri olan Reuters Haber Ajansı Van muhabiri, aynı zamanda Vangölü Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Üyesi Ali İhsan Öztürk, Mardin ve Çukurca'da yapılacak olan fotoğraf yarışmalarında seçici kurulda görev yapacak.

Vanlı Gazeteci Öztürk fotoğraf  yarışmasının seçici kurulunda…

Bugüne dek birçok fotoğraf yarışmasında ödül alan, farklı yarışmalarda jüri üyeliği görevi üstlenen Vanlı Gazeteci, kıdemli foto muhabiri Ali İhsan Öztürk, Eylül ayında gerçekleştirilecek olan iki fotoğraf yarışmasında daha görev alacak.

2002 yılında Van Bölge Gazetesi'nde gazetecilik mesleğine başlayan, ardından İhlas Haber Ajansı ve Anadolu Ajansı'nda uzun süre çalışan, emekliliğinin ardından ise Reuters Haber Ajansı'nın Van Muhabiri olan Ali İhsan Öztürk, birçok fotoğraf yarışmasında ödül almayı başaran bir isim.

23-26 Eylül'de Mardin'de yapılacak olan fotoğraf yarışmasında seçici kurulda görev yapacak olan Öztürk, yine 1-5 Eylül tarihleri arasında Hakkari Çukurca'daki yarışmada da jüri üyesi olarak görev üstlenecek.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti'nin geçtiğimiz gün yapılan genel kurulunda Yönetim Kurulu Üyesi olarak seçilen Ali İhsan Öztürk, farklı şehirlerin tanıtım belgesellerinde de görev üstlendi.

Öztürk'ün çektiği fotoğrafların tabloları, Van ve birçok şehirdeki kurum misafirhanelerinin duvarlarını süslüyor.

Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 15 Temmuz 2021, 08:09
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER