Vanlı Antrenör Oktay Belli, Tatvan Gençlikspor'la anlaştı

Van'da ve farklı spor kulüplerinde uzun süre profesyonel futbolculuk hayatı olan, daha sonra belli takımlarda teknik direktörlük yapan Oktay Belli, son olarak teknik direktör olarak Süper Amatör takımlarından Tatvan Gençlikspor ile anlaştı.

Vanlı Antrenör Oktay Belli, Tatvan Gençlikspor'la anlaştı

Daha önce Van'da çeşitli futbol okullarında teknik sorumluluk görevi yapan, bazı amatör takımları çalıştıran Oktay Belli, yine bölgesel amatör lig takımlarını çalıştırmıştı.

Vanlı Teknik Direktör Oktay Belli, 2021-2022 futbol sezonu için hedefi şampiyonluk olan ve Süper Amatör'de mücadele eden Tatvan Gençlikspor'la el sıkıştı.

2021-2022 futbol sezonunda Süper Amatör'de şampiyonluk hedefleyen ve kadrosunu buna göre kurmayı hedefleyen Tatvan Gençlikspor, Vanlı antrenör Oktay Belli ile anlaştı. Vanlı antrenör Belli, daha önce çalıştırdığı takımlarda başarı bir grafik çizerek, çalıştırdığı takımları hedefe götürmeyi başarmıştı.

Tatvan Gençlikspor'u layık olduğu yere getirmek ve BAL Ligi'ne çıkarmak için ekibiyle birlikte ellerinden gelen bütün çabayı sarf edeceklerini belirten Belli, anlaşmanın iki taraf içinde hayırlı olmasını diledi.

2001-2004 yılları arasında Süper Lig Ekibi Gaziantepspor'da forma giyen, ardından başka takımların formasını terleten, son yıllarda ise çeşitli takımların antrenörlüğünü yapan Oktay Belli, şimdi yeni bir takımla anlaştı.

Belli, 2018 yılında Ağrı Patnospor'u yenilgisiz ve gol yemeden şampiyon yapmayı başarmıştı.

"BURADA BAŞARILI OLACAĞIMIZA İNANIYORUM"

İmza töreni sonrası açıklamalarda bulunan Belli, "Her sezon hedefi şampiyonluk olan bir takımı çalıştırmak nasip oluyor ve şampiyon da yapmayı başarıyoruz. Tatvan Gençlikspor hedefi olan bir takım. Bizde her zaman hedefi olan takımlarla çalışmak istiyoruz. Ekibimle birlikte Tatvan Gençlikspor'u hedefe götürmek için elimizden gelen bütün gayreti göstereceğiz. Daha önce çalıştırdığımız takımlarda ortaya koyduğumuz başarılar ortadadır. Burada da başarılı olacağımıza inanıyorum. Anlaşmanın iki taraf için hayırlı olmasını diliyorum. Bize bu görevi layık gören ve güvenen Tatvan Gençlik Spor Kulübü başkanı ve yönetimine teşekkür ediyorum. Başta Tatvan Kaymakamımız Tekin Erdemir ve Belediye Başkanı Mehmet Emin Geylani'ye, kulüp başkanımız Erdal Sepet'e teşekkür ediyorum. Hedefimiz, vizyonumuz ve misyonumuz doğrultusunda Tatvan Gençlikspor'u şampiyon yapmaktır" ifadelerini kullandı.

"KULÜBÜMÜZÜ ŞAMPİYON YAPARAK BAL LİG'NE ÇIKARMAK İSTİYORUZ"

Tatvan Gençlikspor Kulüp Başkanı Erdal Sepet ise, "Bu sezon bir hedefimiz var. Kulübümüzü şampiyon yaparak, BAL Lig'ne çıkarmak istiyoruz. Bu doğrultuda bir takım kuruyoruz. Oktay hocamızın da başarısı ortada, ekibiyle birlikte takımımızı da başarıya götüreceğine inanıyorum. Sözleşmenin iki taraf için de hayırlı olmasını diliyorum. Sezonun sonunda hedefimize ulaşmayı amaçlıyoruz" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29