Van’ın uçak sorunu Ankara’da masaya yatırıldı

Van’da kronikleşmiş sorunu haline gelen ve defalarca Türkiye Büyük Millet Meclisi’nde gündeme getirilen uçak seferleri, Ankara’da masaya yatırıldı.

Van’ın uçak sorunu Ankara’da masaya yatırıldı

AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan, Türk Hava Yolları Yönetim ve İcra Kurulu Başkanı Ahmet Bolat’ı ziyaret etti.

Yapılan ziyarette, THY’nin Van uçuşları istişare edilirken, yapılan görüşmeler sonrası Kurban Bayramı ile birlikte THY Van-Ankara uçuş sefer sayısının arttırılacağı ifade edildi.

AK Parti Van Milletvekilleri Osman Nuri Gülaçar, İrfan Kartal, Van Valisi Dr. Ozan Balcı ve Gülşen Orhan’ın girişimleri ile ek seferler ile ilgili söz alındı.

Yapılan görüşmeler sonra Ankara ve Van uçuşlarına 1 ek sefer daha eklenecek.

Ziyaret sonrası açıklamalarda bulunan Van Milletvekili Osman Nuri Gülaçar, “Milletvekilimiz İrfan Kartal, Valimiz Ozan Balcı ve Gülşen Orhan ile birlikte THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat ile bir araya gelerek, şehrimizin en önemli ihtiyaçlarından birini haline gelen ek seferler üzerine istişarelerimizi gerçekleştirdik. İstişarelerimiz sonrası arefe gününden itibaren Van - Ankara uçuşları başta olmak üzere ek seferler başlamış olacak” dedi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 06 Temmuz 2022, 13:44
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER