Vangölüspor futbolcularına tiyatro morali

Bölgesel Amatör Lig'de Van’ı temsil edecek olan Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor Kulübü yönetim futbolcular ve teknik heyeti Van Bölge Tiyatro ve Sanat Yönetmeni Mesut Irk'ın daveti üzerine Van Bölge Tiyatrosunda sergilenen 'Kocalar Kreşi' oyunu izleyerek, hem moral kazandılar, hem de stres attılar.

Vangölüspor futbolcularına tiyatro morali

  Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü önceki gün İpekyolu ilçe Futbol sahasında Silahtaroğlu Vanspor Paf takımı ile oynadığı hazırlık maçının ardından takım halinde İkinisan Caddesi üzerinde bulunan Van Bölge Tiyatrosu’nda Yönetmen Mesut Irk ve öğrencilerinin oynadığı 'Kocalar Kreşi' oyununu izleyerek, hem stres attılar hem de sezon öncesinde moral kazandılar.

  "VAN BÖLGE TİYATROSU EKİBİNE TEŞEKKÜRLER"

  Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü teknik direktörü Yavuz Oruç, “Yoğun geçen antrenmanların ardından futbolcularımız oldukça yoruluyor. Yaklaşan sezon öncesi bizleri davet eden Van Bölge Tiyatrosu yönetmeni Mesut Irk ve arkadaşlarına takımım adına çok teşekkür ediyorum. Takımın moral ve motivasyon anlamında hem eğlendik hem de stres attık. Bu tiyatro oyunu çok iyi geldi” dedi.

  "VANGÖLÜ SPOR KULÜBÜNE BAŞARILAR DİLERİZ"

  Vangölü Sportif Faaliyetleri Spor kulübü, yönetim, futbolcu ve teknik heyetini ağırlayan Van Bölge Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Mesut Irk, Sergilemiş oldukları güzel performans sonrası yaptığı açıklamada, Vanlı gençleri gerçek sanat anlayışıyla buluşturup meslek sahibi yapmak amacıyla hiç bir destek almadan çalışmalarına devam ettiklerini özel kurum olarak açmış oldukları Van Bölge Tiyatrosunda toplam 12 ana kadro 50 tiyatro bölümü oyuncusu, 24 latin dansları öğrencisi, 16 müzik bölümü öğrencisi, 16 bale jimnastik öğrencisi olmak üzere  toplam 8 gönüllü eğitmenin olduğunu belirterek, bu yıl rekor  sayıda oyun çıkarmış ve sayısız seyirciye ulaştıklarını söyledi.

  Irk, bunun yanı sıra 7 farklı ödüllü ekip ile üretmeye ettiklerini ifade etti. Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER