Vangölü Gazeteciler Cemiyeti bugün seçime gidiyor

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, bugün saat 11.00’de yapacağı olağan genel kurul ile yeni yönetimini seçecek. Genel kurulda mevcut yönetimin yanı sıra başka bir listenin daha çıkacağı belirtildi.

Vangölü Gazeteciler Cemiyeti bugün seçime gidiyor

23 yıllık bir geçmişe sahip olan ve kentte en fazla gazeteci üyesi bulunan ‘Vangölü Gazeteciler Cemiyeti’ bugün seçime gidiyor. Cumhuriyet Caddesi üzerinde bulunan Taht Palace Hotel’de saat 11.00’de 10. olağan genel kurulunu yapacak olan Vangölü Gazeteciler Cemiyeti, yeni yönetimini seçecek.

Bugün yapılacak olan ilk genel kurulda çoğunluk sağlanamaması halinde, genel kurulun, haftaya erteleneceği ifade edildi.

Açılış ve yoklama ile başlayacak olan genel kurul, divan heyetinin oluşturulması, saygı duruşu, İstiklal Marşı’nın okunması ile devam edecek.

Faaliyet ve denetim raporlarının okunması, ibrasının ardından, yönetim, denetim ve disiplin kurulu seçimi, akabinde dilek ve temennilerin ardından tamamlanmış olacak.

Mevcut Başkan Fatih Sevinç’in yeniden aday olduğu belirtilirken, Sevinç’in yönetim kurulu listesinde; Abdulbaki Karaca, Ali İhsan Öztürk, Bişar Ulutaş, Cemal Aşan, Haşim Talay ve Şükrü Akyüz yer alıyor.

Konuyla ilgili görüşlerini aldığımız VGC Başkanı Fatih Sevinç, seçimin şimdiden hayırlı olması dileğinde bulundu.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER