Van’da öğrenciler arası anlamlı etkinlik…

Van Edremit ilçesine bağlı Şehit Jandarma Yrb. Yusuf Turgut ilkokulu (FİLO) öğrencileri 4/B Sınıf öğrencileri, ‘Kardeş Okul’ projesi kapsamında, Erdem Kent İlkokulu 4 /B sınıfında okuyan öğrencilere, kitap hediye etti.

Van’da öğrenciler arası anlamlı etkinlik…

Edremit İlçesi’ne bağlı Ş. J. Yrb. Yusuf Turgut ilkokulu 4/B Sınıf öğrencileri anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdi.

Erdemkent İlkokulu’na giderek, 4 /B sınıfında öğrenim gören öğrenciler ile tanışan ve kaynaşan öğrenciler, akranlarına kitap hediye etti.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Ş. J. Yrb. Yusuf Turgut ilkokulu (FİLO) öğrencileri 4/B Sınıf öğretmeni Zelal Ceberut, “Öğrencilerim ile beraber daha önce belirlediğimiz kardeş okul olarak seçtiğimiz Erdemkent İlkokuluna ziyarete bulunduk. Burada öğrencilerimizin yeni arkadaşlıkların ve dostlukların kurulmasına yardımcı olama ve bu tür ziyaretlerin gerçekleştirerek kültür ve sosyal proje faaliyetleri kapsamında öğrencilerimize anlamlı bir izlenim bırakmak istedik. Öğrencilerimiz yanlarında getirdikleri kitapları kardeş okulunda tanıştıkları arkadaşlarına hediye etti. Çok güzel bir etkinlik oldu. Miniklerimiz için geleceğe yönelik örnek bir davranış olmuştur. Erdemkent İlkokulu 4 /B sınıfı öğretmenimiz Aysude Dülger ve okul yönetimine bizleri misafir etikleri için teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

FİLO 4/B Sınıf öğrencileri, daha sonra söz konusu okuldan ayrılarak Edremit Nur Tatar Spor salonunda Türk Okçuluğu konusunda Antrenör Emre Erdoğdu’dan ve Nur Tatar Spor Salonu Müdürü Hakan Gündoğdu’dan okçuluk konusunda bilgiler aktardı.

Öğrenciler, daha sonra ise hentbol antrenörü Müslüm Karaboğa tarafından da hentbol sporu konusunda bilgi aldı.

Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 01 Kasım 2022, 12:47
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER