Van’da motor yağı değişimi yapan işletme temsilcilerine bilgilendirme yapıldı

Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası, motor yağı değişimi yapan işletmelerin temsilcilerine bilgilendirme toplantısı yaptı.

Van’da motor yağı değişimi yapan işletme temsilcilerine bilgilendirme yapıldı

    Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nün görevlendirdiği ilgili çevre mühendisi tarafından verilen eğitimde, resmi süreç anlatıldı.

     Son tarih 1 Temmuz 2021

    Sanayide yapılan toplantıda konuşan Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Kenan Akalın, “Motor yağı değişimi yapılan isletmeler ve diğer motor yağı değişimi yapılan isletmeler, 1 Temmuz 2021 tarihine kadar bakanlığımıza bağlı, Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü’nden izin belgesi almakla yükümlüdürler. İzin belgesi alınması yasa gereği zorunlu olmuştur. Esnaf ve sanatkarımıza yönelik bilgilendirme toplantılarımız devam edecektir. ” dedi.

    “Katkılarından dolayı teşekkür ediyorum”

    Başkan Akalın, “Katkılarından dolayı Çevre ve Şehircilik İl Müdürümüz Sayın Ali Kemal Atlı’ya, çevre ve şehircilik müdürlüğü personellerine, eğitimi veren çevre mühendisimize, odamız yönetim kurulu üyelerine ve bizlere yerlerini vererek desteklerini esirgemeyen Sanayi Sitesi Kooperatifi Başkanı Sayın Muhittin Yıldızbaş’a teşekkür ederiz.” şeklinde konuştu.

     “Sanatkarlarımızın MYK belgelerini almalarını sağlıyoruz”

    “Elimizden geldiğince esnafımızın yanında olmaya devam edeceğiz” diyen Van Demirciler Tornacılar ve Tamirciler Odası Başkanı Akalın, “Mesleki yeterlilik kursları aracılığıyla sanatkarlarımız için MYK belgesi sınavları devam etmektedir. Odamızın başvuruları sonucunda çeşitli meslek dallarında MYK kursları açarak esnaf ve sanatkarlarımızın MYK belgesi almalarını sağlıyoruz. Tüm esnaf ve sanatkarlarımıza saygılarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 11 Haziran 2021, 16:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER