Van’da LGS’de dereceye giren öğrencilere başarı belgesi…

Van’da 2021-2022 Lise Giriş Sınavında (LGS) yüksek puan alan öğrencilere Vali Dr. Ozan Balcı tarafından başarı belgesi ve hediye verildi.

Van’da LGS’de dereceye giren öğrencilere başarı belgesi…

Valilik Ali Paşa toplantı salonunda bir araya geldiği öğrencilerle tanışan Van Valisi Dr. Ozan Balcı, öğrencileri tebrik etti.

“ÇALIŞKANLIK KARAKTERİNİZ OLSUN”

Çalışkan insanların her zaman istedikleri yere gelebildiğine dikkat çeken Vali Dr. Ozan Balcı, “Kendinizi iyi yetiştirin. En önemli döneme geçtiniz. Lise yılları insanın keyif aldığı bir dönem. Ama sağlam bir temel atın. İyi bir üniversite kazanın. Üniversite yılları da çok güzel. Hayallerinizi gerçekleştirirsiniz. Sizlere güveniyorum. Çalışkanlık karakteriniz olsun. Kendinizi kontrol edin. İyi insanlarla arkadaş olun ve başınızı önünüze eğecek hatalar yapmayın. Mutlaka kitap okuyun ve bir dil öğrenin. Sporla ve güzel sanatlarla uğraşın. Türkiye çok güzel ve fırsatlar ülkesidir. Çalışırsanız bütün kapılan size açılır. Önce kendinize faydalı olun. Zaten kendisine faydası olan değer üreten kişi ülkesine, ailesine çevresine hatta bütün insanlığa faydalı oluyor. Dürüst olun. Hedefleriniz büyük olsun. Nice başarılara imza atmanızı diliyorum” dedi.

Vali Dr. Ozan Balcı, daha sonra başarılı öğrencilere hediyelerini verip aileleriyle birlikte fotoğraf çektirdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER