Van’da il istihdam kurulu toplantısı yapıldı

Van’da İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısı Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez başkanlığında yapıldı.

Van’da il istihdam kurulu toplantısı yapıldı

Doğu Anadolu Kalkınma Ajansı (DAKA) binasında yapılan toplantıya Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Vali Yardımcısı Adem Balkanlıoğlu, İŞKUR Müdürü Hidayet Kişi, DAKA Genel Sekreteri Halil İbrahim Güray, ilgili kurum müdürleri, meslek odaları ve STK temsilcileri de katıldı.

Toplantı İŞKUR Müdürü Hidayet Kişi’nin 2021 yılındaki faaliyetleri hakkında sunum eşliğinde bilgilendirme yapmasıyla başladı.

Toplantıda 2022 yılına ait yıllık işgücü eğitim planı, 2022 yılı projeleri, Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Mesleki ve Teknik Anadolu liseleri bünyesinde açılacak mesleki eğitim programı kapsamında 2022 Ocak ayı itibariyle faaliyet gösterecek alanlar kurulun onayına sunuldu.

Ayrıca Milli Eğitim Müdürlüğü bünyesindeki okullarda 2022-2023 eğitim öğretim döneminde açılacak ve kapanacak alan ve dallar konusu da kurulun onayına sunuldu.

Toplantı katılımcıların görüşlerini bildirmeleri ile son buldu.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29