Van'da düzenlenen futbol turnuvası sona erdi

Van PTT Başmüdürlüğü kurumdaki iş yoğunluğundan dolayı, kurumda çalışanların moral motivasyonunu artırmak, birlik ve beraberliği sağlayarak kaynaşmayı pekiştirmek için kurum içi futbol turnuvası düzenlendi.

Van'da düzenlenen futbol turnuvası sona erdi

Düzenlenen futbol turnuvasında 8 takım ikişerli gruplar halinde puan usulü maçlar oynandı. Her gruptan iki takım üst gruba çıkarken, yarı final maçında Erciş PTT Merkez Müdürlüğü ile Posta İşleme Müdürlüğü Mübadele Servisi ile karşılaştı.

Posta Dağıtım Müdürlüğü ile de Başmüdürlük takımları eşleşti. Rakiplerini yenen Mübadele Servisi ile Posta Dağıtım Takımları finale çıkarken, Erciş PTT Merkez Müdürlüğü averajla turnuvanın üçüncüsü oldu.

Büyük bir çekişmenin olduğu final maçında ise Dağıtım Servisi rakibi Mübadele Servisini 5-3 yenerek şampiyon oldu ve kupayı kazanan taraf oldu.

Maça ilin spor camiası, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, PTT personelleri ve sivil toplum örgütleri büyük bir ilgi gösterdi. Maçtan sonra ödül töreni düzenlenerek başarılı olan takımlara çeşitli ödüller verildi.

Ödül töreninde konuşan Van PTT Başmüdürü Sacit Bostancıoğlu tüm takımları tebrik etti. Bostancıoğlu, bu organizasyonu büyük bir başarıyla tamamlayan ve çok büyük bir emeği olan Baş Müdür Yardımcısı Şaban Hazan'ı kutladı.

Daha sonra söz alan Başmüdür Yardımcısı Şaban Hazan ise, sporun dostluk, barış ve kardeşlik olduğunu ispatlayan tüm takımlara ve çalışanlara teşekkür etti.

Hazan, turnuvanın sıkıntısız ve sorunsuz tamamlanmasında emeği geçen herkese teşekkür ederek, bu tür organizasyonların devam edeceğini söyledi.

Hazan, misafirlere ve çalışanlara teşekkür ederek sözlerini tamamladı. Maçtan sonra verilen ödüller ve hatıra fotoğrafları ile turnuva tamamlandı.

VAN BÖLGE GAZETESİ: NİHAT AKARSU

Güncelleme Tarihi: 13 Temmuz 2023, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER