Van YYÜ’de öğrenciler için bisiklet gezisi…

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Turizm Fakültesi Rekreasyon Yönetimi Bölümü 1. Sınıfa başlayan öğrencileri için kampüste bisiklet gezisi düzenledi.

Van YYÜ’de öğrenciler için bisiklet gezisi…

Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ve Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri tarafından Rektörlük binası önünde karşılanan öğrencilere, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elvan Ocak, Dr. Öğr. Ü. Songül Özer ve bölüm akademisyenleri eşlik etti. Rektör Şevli, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi'nin bilimsel donanımı, sosyal, kültürel ve sportif imkânları hakkında öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Sohbetin ardından Rektör Şevli ile birlikte kampüste bisiklet turu yapan öğrenciler ve beraberindekiler Van YYÜ Ferit Melen Merkez Kütüphanesi’ne geçtiler. Merkez kütüphanesi çalışanları tarafından kütüphane hizmetleri tanıtıldıktan sonra, Sağlık Kültür ve Spor (SKS) Daire Başkanlığı’na bağlı Spor Kompleksi’ne geçildi.

Spor Kompleksi’nde Rektör Şevli’yle birlikte masa tenisi ve diğer spor aktiviteleri yapan öğrenciler, SKS Başkanı Vedat Atay tarafından sosyal ve sportif aktiviteler konusunda bilgilendirildiler. Spor Kompleksi gezisinin akabinde Kedi Evi’ni ziyaret eden öğrenciler, Türk El Sanatları Uygulama ve Araştırma Merkezi’ne bağlı Halı ve Kilim Atölyesi’nde Rektör Şevli’yle birlikte yapılan çalışmaları incelediler. İnnovan Girişimcilik Merkezi’nin gezilmesinin ardından Merkez Öğrenci Yemekhanesi’ndeki öğlen yemeği ile etkinlik tamamlandı.

Öğrencilerin ilgi gösterdiği etkinlik, Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Murat Kayri, Turizm Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Elvan Ocak, Rekreasyon Yönetimi Bölümü’nden Dr. Öğr. Ü. Songül Özer, Turizm İşletmeciliği ve Gastronomi Bölümü’nden akademisyenler katıldı.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 29 Eylül 2022, 09:00
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER