​Van YYÜ Kadın Voleybol Takımı grup birincisi oldu

Üniversite Sporları Federasyonu tarafından düzenlenen Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleştirildi. Takımların kıyasıya mücadele verdiği müsabakalarda Van YYÜ Kadınlar Voleybol Takımı, grubunun birincisi oldu.

​Van YYÜ Kadın Voleybol Takımı grup birincisi oldu

Van YYÜ Spor Kompleksinde yapılan müsabakalara, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi, Batman Üniversitesi, Bingöl Üniversitesi, Muş Alparslan Üniversitesi, Munzur Üniversitesi voleybol takımları, kadın ve erkek kategorilerinde yaklaşık 130 sporcu, 12 antrenör ve yönetici ile katılım sağladı.

Van YYÜ’nün Kapalı Spor Kompleksi’nde gerçekleştirilen törenle kazanan takımlara madalya ve kupaları takdim edildi. Kadınlar kategorisinde Van YYÜ birinci, Batman Üniversitesi ikinci ve Bingöl Üniversitesi üçüncü oldu.

Erkekler kategorisinde ise Batman Üniversitesi birinci, Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi ikinci, Muş Alparslan Üniversitesi ise üçüncülük elde etti.

Voleybol Bölgesel Lig Grup Müsabakaları kupa törenine katılan Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Vedat Atay, yaptığı konuşmada yaklaşık bir hafta boyunca müsabakalarda ter döken takımlara, antrenörlere ve organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür etti.

Takımlara madalya ve kupaları takdim edildikten sonra tören, toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

Van Bölge Gazetesi

Güncelleme Tarihi: 20 Aralık 2022, 11:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29