Van YYÜ akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

Van YYÜ Hastanesi yeni atanan öğretim üyeleri ile akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.

Van YYÜ akademik kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor

  Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Tıbbi Onkoloji Bölümüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Umut Çakıroğlu ve Dr. Öğr. Üyesi Nurhan Önal Kalkan ile Tıbbi Patoloji Bölümüne atanan Dr. Öğr. Üyesi Ayşe Öter Almalı ve Dr. Öğr. Üyesi Zehra Akman İlik Rektör Şevli'yi makamında ziyaret etti.

  "HASTALARIMIZA DAHA FAZLA HİZMET ETME ŞANSI YAKALIYORUZ"

   Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Tıp Fakültesi ve Dursun Odabaşı Tıp Merkezini her alanda daha ileri seviyelere taşımak için gereken tüm imkânları oluşturacaklarını belirten Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli, "Hastanemiz kadrosuna yeni öğretim üyeleri dâhil ederek Tıp Fakültemizin akademik kadrosunu güçlendiriyor ve hastalarımıza daha nitelikli hizmet etme şansı yakalıyoruz. Bu sayede hastalarımızın başka illere gitmeden onların tüm tedavilerini hastanemizde sağlamak istiyoruz. Hatta özellikle yan dal uzmanlığı olan öğretim üyelerini üniversitemize kazandırarak başka illerden ve komşu ülkelerden de hastanemize tedavi olmaya gelen hastalara tedavi imkânı sağlayabilecek duruma gelmek hedefindeyiz. Bunun için de hastanemize katkı sunabilecek olan, alanlarında uzman hekimleri üniversitemize kazandırıyoruz. Ayrıca biliyorsunuz son 1 yıldır tedavi imkânını artırabilecek üstün teknoloji cihazlarını hastanemize kazandırmak için çalışıyoruz" ifadelerini kullandı.

  Yeni atanan öğretim üyelerinin Rektör Şevli'yi ziyaretlerinde kendilerine, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ufuk Çobanoğlu, Van YYÜ Dursun Odabaşı Tıp Merkezi Başhekimi Ümit Haluk İliklerden ve Tıbbı Onkoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Mehmet Naci Aldemir de eşlik ettiler.

  Van Bölge Gazetesi 

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER