Van TSO Başkanı Takva, gelir gider rakamlarını açıkladı

Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva 2020 yılının değerlendirmesini yaparak, Van TSO’nun 2018-2019 ve 2020 yılında gelir giderleri açıkladı.

Van TSO Başkanı Takva, gelir gider rakamlarını açıkladı

   Van Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Necdet Takva, 1 yıllık faaliyet raporunu açıkladı. 2018-2019 ve 2020 yılında gelir giderleri kalem kalem açıklamayan Başkan Takva, Türkiye’nin en şeffaf meslek örgü olduklarını vurguladı. Van Ticaret ve Sanayi Odası’nda düzenlenen toplantıya meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, meslek komiteleri ve basın mensupları katıldı.

   Program öncesi açılış konuşması yapan Van TSO Genel Sekreteri Cengiz Aras, pandemi sürecinin kendilerini çok kötü etkilediğini belirterek, tüm olumsuzluklara rağmen üyelerine kesintisiz hizmet verdiklerini belirtti. Daha sonra Van TSO’nun yaptığı çalışmaları içeren ve Van’da yaşanan olayların yer aldığı sinevizyon gösterimi yapıldı.

   Daha sonra söz alan Van TSO Başkan Necdet Takva, Van TSO’nun çalışmaları hakkında bilgi vererek, gelir gider kalemlerini Van kamuoyuyla paylaştı.Van Bölge Gazetesi

   Ayrıntılar Gelecek…

Güncelleme Tarihi: 01 Haziran 2021, 13:20
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER