Van TFFHGD Başkanı Halil Kurt oldu

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Van yönetiminde görev değişikliği yapıldı. Yeni Başkan Halil Kurt oldu.

Van TFFHGD Başkanı Halil Kurt oldu

  İki dönemdir başkanlığını Taner Coşkun'un yaptığı Van Hakem ve Gözlemciler Derneği'ne üyelerin tamamının oyunu alan eski klasman hakem Halil Kurt tek liste ile gidilen seçimde başkan seçildi.

  Kongrede çoğunluğun hazır olmasıyla geçilen seçimde hakem ve gözlemciler oylarını kullandı.

  Kongrede Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz'ın yanı sıra, Van İl Hakem Kurulu Başkanı Erol Akyürek ve çok sayıda hakem hazır bulundu.

  Söz konusu seçim sonrası gazetemize açıklama yapan Başkan Halil Kurt, "Burada arkadaşlarımızın teveccühleri doğrultusunda başkan seçildiğim için çok mutluyum. Sorumluluğumuzun farkındayız. İnşallah yönetim kurulu arkadaşlarımızla birlikte Van Hakem ve gözlemcileri için çok daha fazla çalışacağız. Bugüne kadar Van Hakemleri ve Gözlemcileri için çaba sarf eden başkanımız Taner Coşkun'a hizmetleri için teşekkür ederim. İnşallah biz aldığımız bayrağı daha yukarılara taşımak için elimizden geleni yapacağız" dedi.

  "VAKTİ GELDİĞİNDE KENARA ÇEKİLMEK GEREKİR"

  Önceki dönem dernek başkanı olan Taner Coşkun ise yaptığı konuşmada, "Bizler bugüne kadar Van'ın futboluna, hakemliğine ve camiamıza her türlü katkıyı sağlamaya yönelik çalışmalar yaptık. Arkadaşlarımız ile birlikte severek ve isteyerek elimizden geleni yaptık. Ancak vakti saati gelince kenara çekilmeyi bilmek gerekir. Bu meyanda bugün kurul üyelerimiz ve hakemlerimiz tarafından başkan seçilen Halil Kurt hocamızı yürekten kutluyorum. Dilerim bizden de başarılı bir dönem geçirirler. Çünkü Van'ın hakem camiası her şeyin en iyisine layıktır" dedi.

  Bölgesel Kurul Üyesi Zafer Korkmaz ise yeni başkan seçilen Halil Kurt' a ve ekibine başarılar dileyerek, "Pandemi dolayısıyla bu yıl oldukça durgun bir sezon geride bıraktık. Ama Allah'ın izniyle önümüzdeki dönemde Van'ı Hakemlik noktasında arzu ettiğimiz noktaya el birliğiyle taşıyacağız. Ben de Hakem camiasına bugüne kadar başkan olarak seçilen Taner Coşkun'a emekleri için teşekkür ederim. Allah yolunu açık etsin inşallah" şeklinde konuştu.

 Başkan seçilen Halil Kurt' un listesinde; Cihan Ölmez, Yakup Erdoğan, Çağlar Mert ve Zuhal Çınar bulunuyor.

  Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:04
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER