Van SMMMO'da seçim heyecanı…

Van-Ağrı-Hakkâri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (Van SMMMO) 24. Olağan Genel Kurulu 28-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak. Genel Kurul öncesi gazetemize açıklamalarda bulunan mevcut başkan İbrahim Şahin, görev süresi boyunca sorunlara çözüm bulmak için çabaladıklarını ifade etti.

Van SMMMO'da seçim heyecanı…

Van-Ağrı-Hakkâri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası'nda 8,5 yıl başkanlık yaptığını ve yasa gereği görev süresini tamamladığını belirten Van SMMMO Başkanı İbrahim Şahin, 28-29 Mayıs tarihleri arasında yapılacak olan olağan genel kurulda Yakup Öğrenci'yi destekleyeceklerini söyledi.

Cumartesi ve Pazar günleri yapılacak olan seçimler öncesi gazetemize özel açıklamalarda bulunan Van-Ağrı-Hakkâri Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı İbrahim Şahin, hafta sonu yapılacak olan seçimle, 3 yıl odayı yönetecek kişiyi seçeceklerini vurguladı.

Hizmet süresi boyunca hiç kimseyi ayırt etmeden, ötelemeden hem meslek mensuplarına hem de kente hizmet etmek için çabaladıklarını belirten Başkan Şahin, amaçlarının kentin sorunlarına ortak çözüm bulmak olduğunu söyledi.

Genel kurullarını hafta sonu yapacaklarını belirten Başkan Şahin, "24. Olağan Genel Kurulumuzu yapacağız. 3 yıl boyunca odayı yönetecek arkadaşları seçeceğiz. Yasa gereği benim dönemim bitti. 2 dönem başkanlık yapan bir daha aday olamıyor. Bizde görevimizi yeni arkadaşlarımıza devredeceğiz. Seçime giren tüm arkadaşlara başarılar diliyorum. Başka adaylarda var. Dayanışma Grubu adayı Yakup Öğrenci'yi destekleyeceğiz. 8,5 yıl başkanlık yaptım. Tüm meslek çalışanlarını bir araya getirmeyi hedefledik. Sorunlarına çözüm bulmaya çalıştık. Bunu da başardığımıza inanıyorum. Bundan sonraki süreçte kentimizin sosyal sorunlarıyla ilgilenmeye devam edeceğiz. Hafta sonu yapılacak seçimde grubumuzun Başkan Adayı Yakup Öğrenci ve tüm kurul üyeleri ile birlikte odamızı üyelerimizin desteği ile yönetmeye hazırız. Geçmiş dönemlerde nasıl yönettik ise yarınlarda da herkesi kucaklayarak, mesleğe ve meslektaşa dokunarak yöneteceğiz. Herkese şimdiden başarılar diliyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 25 Mayıs 2022, 16:24
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER