Van SBÜ'de sporcular için 2 yeni poliklinik…

Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ozan Balcı'nın himayelerinde hayata geçirilen Spor Van Projesi kapsamında, lisanslı sporcu sayısını arttırmak amacıyla SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde sporcu adaylarının değerlendirilmesi ve rapor işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yapılması için 2 yeni poliklinik hizmete açıldı.

Van SBÜ'de sporcular için 2 yeni poliklinik…

Spor Van Projesi kapsamında lisanslı sporcu sayısını arttırmak amacıyla SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan poliklinikler hizmet vermeye başladı.

Van Valisi Ozan Balcı'nın himayelerinde hayata geçirilen Spor Van Projesi kapsamında lisanslı sporcu sayısını arttırmak amacıyla, SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde sporcu adaylarının değerlendirilmesi ve rapor işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yapılması amacıyla 2 adet yeni poliklinik hizmet vermeye başladı.

Van İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Muhammed Tosun ve Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, sadece sporculara hizmet verecek olan polikliniği ziyaret ederek, hastane yönetimine, hekimlere ve emeği geçenlere teşekkür etti.

"KENTTEKİ LİSANSLI SPORCU SAYISINI ARTIRMAK İSTİYORUZ"

SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açılan poliklinikleri ziyaret eden ve daha sonra açıklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy, "Sayın Valimiz Dr. Ozan Balcı'nın himayelerinde geçtiğimiz aylarda Spor Van Projesi hayata geçirildi. SBÜ Van Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde sporcu adaylarının değerlendirilmesi ve rapor işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yapılması amacıyla 2 adet yeni poliklinik hizmete alındı. Kentteki lisanslı sporcu sayısını artırmak istiyoruz. Bu poliklinikler sayesinde sporcu adaylarının değerlendirilmesi ve rapor işlemlerinin daha hızlı bir şekilde yapılacak. Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü olarak koordinatörlüğünü yaptığımız Spor Van Projesi kapsamında sadece sporcularımıza hizmet verecek olan polikliniğimizdeki hedefimiz 50 bin sporcunun lisans almasıdır. Ben polikliniğin açılmasında emeği geçen hastane yönetimine, hekimlerimize teşekkür ediyorum. Polikliniğin sporcularımıza da hayırlı olmasını diliyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29