Van Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona erdi

16 Mart'ta kapılarını açan Van Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, dün sona erdi. Fuarın son iki gününe vatandaşlar yoğun ilgi gösterirken, fuara katılan firmalar ise ilgiden memnun kaldıklarını  söylediler.

Van Mobilya ve Dekorasyon Fuarı sona erdi

Bölgenin en büyük Van Mobilya ve Dekorasyon Fuarı, Van EXPO fuar ve Kongre Merkezi'nde Vanlılar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi. 16 Mart tarihinde açılışı yapılan fuar, özellikle hafta sonu yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

Tüm ürünlerin bir arada sergilendiği, çok büyük indirim ve kampanyaların olduğu fuara yoğun katılım olduğu görüldü. Bölgenin fuar merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Van, düzenlediği fuarlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

60'a yakın firma ve 100'e yakın markanın yer aldığı Van Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda her gün gelinlik defilesi, çeşitli etkinlikler ve fuara özel çekilişler de düzenlendi.

"VAN'I FUARLAR VE KONGRELER KENTİ HALİNE GETİRMEK İÇİN ÇABALIYORUZ"

Fuarın kapanış gününde gazetemize açıklamalarda bulunan İpekyolu Expo Fuar A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, "Van Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'mızı 16 Mart tarihinde görkemli bir törenle açtık. Mobilya, beyaz eşya ve ev tekstili almak isteyen vatandaşlarımız fuarımızı yoğun bir şekilde ziyaret etti. Fuarımızda mobilya, dekorasyon, aydınlatma, züccaciye, ev tekstili, ev elektroniği ve aksesuar gibi alanlarda işletmeler ürünlerini sergilediler. Fuarımızda güzel indirimler oldu. Bu sezon dünya evine girecek olan gençlerimiz de bu indirimden faydalanmak için fuarımızı ziyaret ettiler. Özellikle hafta sonu güzel bir kalabalık vardı. Birbirinden güzel etkinlikler oldu. Fuara katılan firmalarımız da yoğun katılımdan dolayı memnun kaldılar. Artık ilimizde düzenlenen fuarlar yoğun bir şekilde ziyaret ediliyor. Bu da bizleri son derece mutlu ediyor. Fuarlarımız ilimiz ekonomisine olumlu katkı sağlıyor. Bizlerde İpekyolu Expo Fuar A.Ş. olarak, ilimizin tanıtılması ve kalkınması için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz. Türkiye ve bölge ihracatını arttıracak sektörlerde fuar ve kongreler organize ederek, ülke ekonomisine artı değer sağlamak, Van'ı fuarlar ve kongreler kenti haline getirmek için çabalıyoruz" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER