Van Fenerbahçe Futbol Okulu kapılarını açtı

Pandemi tedbirleri çerçevesinde çalışmalarına ara veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, normalleşme ile birlikte kapılarını yeniden açtı.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu kapılarını açtı

Van Fenerbahçe Futbol Okulu korona virüs nedeniyle kapılarını futbol eğitimine kapatmıştı.

Kapılarını yeniden açan Futbol Okulu pandemi tedbirleri çerçevesinde çalışmaların başlamasıyla okula ilginin arttığı görüldü.

Aylardır okulun açılmasını bekleyen futbol tutkunu gençler ve çocuklar, futbol eğitimine yeniden başlamanın heyecanını yaşıyor.

Deneyimli ve tecrübeli bir ekip veren futbol eğitimini veren Van Fenerbahçe Futbol Okulu, korona virüs tedbirlerine sıkı bir şekilde uyarak çalışmalarını yürütüyor.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu haftanın 3 gününde verdiği futbol eğitimlerinde, Teknik Direktör Turgay Karatekin'le birlikte, eski Vanspor futbolcuları Bengin Çakay, Can Polat, Ergin Çiftçi, Vedat Balkış ve bayan eğitimci Ceylan Tatar görev alıyor.

Van Fenerbahçe Futbol Okulu'nda eğitim gören ve başarılı olan öğrenciler ayrıca Fenerbahçe alt yapısında değerlendirmeye alınıyor. 

Gazetemize açıklamalarda bulunan Van Fenerbahçe Futbol Okulu Sorumlusu aynı zamanda Teknik Direktör Turgay Karatekin, "Kapılarımızı yeniden açtık ve öğrencilerimizle bir araya geldik. Gördük ki onlar bizi bizlerde onları çok özlemişiz. Evet, önemli bir süreçten geçiyoruz. Önceliğimiz çocuklarımızın sağlığıdır. Bu çerçevede Pandemi nedeniyle gerekli önlemleri alarak çalışmalarımı yapıyoruz. dedi. Yine konuyla ilgili konuşan Teknik direktör Bengin Çakay ise  Corona Virüs nedeniyle ara verdiğimiz çalışmalarımızı yeniden başlatarak tedbirler çerçevesinde çocuklarımıza futbol eğitimi veriyoruz. Tabiki yeniden kapılarımızı açmak ve öğrencilerimizle bir arada olmak bizleri ayrıca mutlı ediyor. Sıkıntılı bir dönem yaşıyoruz. Bu dönemin bir an önce bitmesi hepimizin temennisidir. Bu süreçte bizim için insan sağlığı ön plandadır. Gerekli tedbir ve önlemleri alarak eğitimlerimizi sürdürmeye başladık" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

Güncelleme Tarihi: 21 Haziran 2021, 17:34
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29