Van Dizayn Mobilya kalite ve hizmette yoluna devam ediyor

Mobilya sektöründe hizmet veren Dizayn Mobilya 1996 yılından bu yana Van'da hizmet vermeye devam ediyor.

Van Dizayn Mobilya kalite ve hizmette yoluna devam ediyor

  Van'da Mobilya sektöründe hizmet veren Dizayn Mobilya, Van'ın önemli markalarından biri olmaya devam ediyor. 1996 yılından bu yana Van'da kaliteli hizmet anlayışıyla önemli marka olarak güvenilir olma yolunda hizmet anlayışını ve kalitesini sürdürüyor.

  1996 yılından bu yana başarı basamaklarını adım adım yükselerek devam ederek Van'da önemli bir yere gelerek, Vanlıların mobilya sektöründeki tercihlerinden biri haline gelen Dizayn Mobilya  Van halkının takdirini topladı.

  Dizayn Mobilya mağazaları sahibi iş adamı Selahaddin Sökmen Van'da mobilya sektöründe önemli bir marka haline gelerek Van halkına kaliteli ve güvenilir hizmet etmek öncelikli tercihlerinin olduğunu dile getirdi. Sökmen, Dizayn Mobilya mağazalarında şıklık ve zarafetin buluştuğu bir adres olarak niteledi ve avantajlı tercihler, indirim fırsatları, çeşitli kampanyalarla mobilya sektöründe Van'da önemli bir marka konumuna geldiklerini dile getirdi.

  Selahaddin Sökmen, Dizayn Mobilya mağazaları bünyesinde bulunan personelleriyle, 19-28 Mart tarihlerinde Van'da düzenlenecek olan 2. Van mobilya fuarında stantlarda yerini alacaklarını ve Kaliteli, şık ve zarafetin bir arada olduğu fırsat ve avantajlı ürünlerini Van halkında tanıtacaklarını dile getirdi.Van Bölge Gazetesi Haber Merkezi

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:03
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER