Van Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor

Van Devlet Tiyatrosu, 'Üç Yaşam Bir Öykü' oyunuyla birlikte 7 Ekim'de perdelerini açıyor.

Van Devlet Tiyatrosu perdelerini açıyor

Tiyatro ve sanatseverlerin pandemi nedeniyle uzun süredir hasretle beklediği oyunlar için ilk perde 'Üç Yaşam Bir Öykü' oyunuyla açılıyor.

Tiyatro sezonu ile ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Devlet Tiyatrosu Müdür Yardımcısı Cem Düzova, "Malumunuz dünyayı sarsan pandemi dolayısıyla son iki sezondur tiyatro severlere doğru düzgün bir oyun izletemedik. Bunun yanında Turne kapsamında da herhangi bir oyun gelmedi maalesef. Nihayetinde yaz aylarında açık havada tiyatro sezonuna adım attık. Ancak gerek sanatçılarımız için olsun, gerekse seyircilerimiz için olsun ölçü tiyatro perdesinin açılmasıdır. Ancak bu şekilde oyunlarımız seyirciye geçebiliyor. Bu vesileyle 7 Ekim akşamında tüm sanatsever dostlarımızı oyun salonumuza bekliyoruz. "Üç Yaşam Bir Öykü" adlı oyunumuzu umarım beğenirler. Temennimiz sezon boyunca bir daha herhangi bir kısıtlama olmaksızın oyunlarımızı devam ettirmektir" ifadelerine yer verdi.

Söz konusu 'Üç Yaşam Bir Öykü' tiyatro oyunu Perşembe, Cuma ve Cumartesi 19.30'da seyirciyle buluşacak. Bilet fiyatları ise, tam 18 TL indirimli bilet fiyatı ise 10 TL olarak belirlendi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 06 Ekim 2021, 08:19
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29