Van'daki Vali Yardımcıları ve Kaymakamların görev yeri değişti

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Bu kapsamda Van Vali Yardımcıları ve bazı ilçelerin kaymakamlarının görev yerleri değişti.

Van'daki Vali Yardımcıları ve Kaymakamların görev yeri değişti

Resmi Gazete'de yayınlanan atama kararnamesi ile 624 mülki idare amirinin görev yerleri değiştirildi. Yapılan atamayla Van’da 4 Vali Yardımcısı ve 1 kaymakam adayının görev yeri değişirken, 6 ilçenin ise kaymakamı değişti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayınlanan Mülki İdare Amirleri Atama Kararnamesi ile bulundukları yerlerde görev sürelerini tamamlayan veya hizmet ve mazeretleri gereğince kararname kapsamına alınan 624 mülki idare amirinin görev yerleri liyakat ve kıdemleri dikkate alınarak değiştirildi.

Yayınlanan atama kararnamesi ile İpekyolu Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Sinan Aslan, Kayseri Develi Kaymakamlığı’na Van Gürpınar Kaymakamı Fatih Sayar Van Valiliği Hukuk Müşavirliği’ne, Van Özalp Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Abdulkadir Çelik Erzurum Aziziye Kaymakamlığı’na, Van Çatak Kaymakamı Ekrem Çeçen Rize Ardeşen Kaymakamlığı’na ve Van Bahçesaray Kaymakamı Muhammet Öztabak ise Trabzon Yomra Kaymakamlığı’na atandı.

Van Vali Yardımcısı Turgut Gülen Kayseri Bünyan Kaymakamlığı’na atanırken, Van Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca Adıyaman Vali Yardımcılığına, Van Vali Yardımcısı Meral Uçar, Muğla Ortaca Kaymakamlığı’na, Van Valiliği Kaymakam Adayı Yunus Emre Bozkurtoğlu Çorum Bayat Kaymakamlığı’na, Van Vali Yardımcısı Mesut Ozan Yılmaz ise Sinop Türkeli Kaymakamlığı’na atandı.

Tunceli Pertek Kaymakamı Muhammed Emin Nasır Özalp Kaymakamlığı ve Belediye Başkan Vekilliği’ne atanırken, Sinop Saraydüzü Kaymakamı Hasan Hüsnü Türker, Van Çaldıran Kaymakamlığı’na, Kastamonu Pınarbaşı Kaymakamı Mehmet Erdem Akbulut Van Çatak Kaymakamlığı’na, Kastamonu Şenpazar Kaymakamı Fatih Kayabaşı Van Gürpınar Kaymakamlığı’na, Yozgat Saraykent Kaymakamı Ömer Turgut Kundakçı Van Bahçesaray Kaymakamlığı’na Kurtalan Kaymakamı, Kurtalan ve Gökçebağ Belediye Başkan Vekilliği görevinde bulunan İhsan Emre Aydın ise İpekyolu Kaymakamlığı ve İpekyolu Belediye Başkan Vekilliği’ne atandı.

Çankırı Yapraklı Kaymakamı Yavuz Arslan ve Yozgat Aydıncık Kaymakamı Adem Balkanlıoğlu ise Van Vali Yardımcısı olarak Van’a atandı.

Van Bölge Gazetesi: Fehmi Tekdur

Güncelleme Tarihi: 20 Ağustos 2021, 11:25
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29