Van'da ulaşıma zam sinyali…

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, son günlerde akaryakıta gelen zamlardan dolayı toplu ulaşıma yeni bir zam yapabileceklerini açıkladı. Girdi maliyetlerinin her geçen gün arttığına dikkat çeken Başkan Tuğrul, yapılan son zammında şoför esnafını kurtarmadığını vurguladı.

Van'da ulaşıma zam sinyali…

Van'da geçtiğimiz günlerde toplu ulaşıma zam yapılmasına rağmen, son günlerde akaryakıta gelen zamlardan dolayı toplu ulaşıma yeni bir zam yapılacağı belirtiliyor. Konuyla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, akaryakıta gelen zamlardan dolayı tekrar zam talebinde bulunacaklarını ifade etti.

Van Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Emin Tuğrul, geçtiğimiz günlerde yaptıkları zammın şoför esnafını bir nebze sevindirdiğini belirterek, son günlerde akaryakıta gelen zamlarla birlikte şoför esnafının yine zor günler geçirdiğini vurguladı.

"GÜNDEMİMİZDE ULAŞIMA YENİ BİR ZAM VAR"

Zamların esnafı ciddi anlamda etkilediğini belirten Başkan Tuğrul, "Akaryakıta gelen zamlar, şoförlerimizi kötü etkiliyordu. Biz de mecbur kaldık, zam yaptık. Ama bu zamlar vatandaşlarımızı da kötü etkiliyor. Şehrimizde işsiz çok, bunun yanı sıra çok düşük parayla çalışan insanlar var. Bize tepki gösteriyorlar zam yaptığımız için ama şoförleri de düşünmek lazım. Akaryakıta her gün zam geliyor. Bu zamlar devam ederse toplu ulaşıma ikinci bir zam yapacağız. Bu zam kaçınılmaz olacak. Gündemimizde ulaşıma yeni bir zam var. Çünkü akaryakıt fiyatları her geçen gün artıyor. Şoför esnafı artık kendi yakıtını dahi karşılayamıyor. Esnafımızı ve vatandaşlarımızı mağdur etmeden, bir talepte bulunacağız" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Uğur Tunçdemir

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER