Van'da TYT ve AYT deneme sınavı...

Van'ın köklü özel öğretim kurumlarından Yeni Nesil Atak-Çaba Özel Öğretim Kursu, öğrencilerine gerçek sınav heyecanı yaşattı.

Van'da TYT ve AYT deneme sınavı...

Yeni Nesil Atak-Çaba Özel Öğretim Kursu bütün öğrencileriyle Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesinde TYT ve AYT öncesi gerçek bir deneyim yaşadı.

Gerçek bir sınav disiplini içerisinde 18-19 Haziran 2021 tarihlerinde yapılan TYT ve AYT denemesine kurumun bütün öğrencileri katıldı.

Yeni Nesil Atak-Çaba Özel Öğretim Kursu; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ile yaptığı protokol doğrultusunda öğrencilerine gerçek bir sınav mekânında ve gerçek bir sınav disiplini içerisinde TYT ve AYT denemesi gerçekleştirildi.

Dershane yönetimi ve velilerinin ortak imkânlarıyla fakülteye taşınan öğrenciler kurum öğretmenleri tarafından Edebiyat Fakültesinin kapısında karşılandı. Pandemi şartlarına uygun bir şekilde karşılanan öğrenciler önceden kendilerine dağıtılan giriş belgelerindeki bilgiler doğrultusunda sınıflarına alındı. Sınıflara alınan öğrencilere optik formlar dağıtıldı, gerekli kontroller yapılarak optik formların doğru bir şekilde işaretlenmesi sağlandı.

Devamında kitapçıklar dağıtıldı ve ilgili kısımların kurum öğretmenlerinin kontrollünde doldurulması sağlandı. Gerçek sınavdaki başlama ve bitiş saatlerine uygun olarak sınav gerçekleştirildi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER