Van'da sıcaktan bunalan çocuklar parklarda serinliyor

Van'da sıcaktan bunalan çocuklar İskele Caddesi üzerinde bulunan Van Ticaret ve Sanayi Odası Parkı'ndaki süs havuzuna girerek serinlemeye çalıştı. Tehlikeli olduğu halde suya atlayan çocuklar serinlemeye çalıştı.

Van'da sıcaktan bunalan çocuklar parklarda serinliyor

Van'da bunaltıcı hava sıcaklıkları insanları olumsuz etkiliyor. Sıcaklığın 30 dereceyi aştığı Van'da, çocuklar soluğu Van Ticaret ve Sanayi Odası Parkı'nda aldı. Serinlemek isteyen çocuklar parktaki su havuzunda yüzdü. Bazı çocuklar tehlikeli olmasına rağmen suda yüzerek, serinlemeye çalıştı.

Van'da sıcaktan bunalan çocuklar süs havuzunda hem serinledi hem de eğlendi. Vatandaşlar gölgelik alanlara ve parkları tercih ederken çocuklar süs havuzlarında serinliyor.

Son dönemlerin en sıcak mevsimini yaşayan illerin başında yer alan Van'da, termometrelerin 30 derecenin üstüne çıkmasıyla, sıcakkan bulunan çocuklar tehlikeye rağmen süs havuzlarına girerek serinlemeye çalışıyor. Elektrik hatlarının da olduğu süs havuzuna atlayarak tehlikeli hareketler yapan çocuklar, uyarılara aldırış etmeden yüzmeye devam etti.

Bazılarının elbiseyle girdiği süs havuzunda serinleyen çocuklar, daha sonra parkta güneşlenerek kurulanmaya çalıştı. Havuzda eğlenerek, yüzen çocuklar havalar sıcak olduğu için havuzlara girdiklerini ve bu şekilde eğlendiklerini söyledi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 28 Temmuz 2021, 08:16
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER