Van'da Mehmet Akif İnan anısına yarışma…

Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, gazetemize yaptığı açıklamada, sendikalarının kurucusu merhum Mehmet Akif İnan anısına resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleyeceklerini açıkladı.

Van'da Mehmet Akif İnan anısına yarışma…

Eğitim Bir-Sen Van Şubesi, sendikanın kurucu genel başkanı merhum Mehmet Akif İnan'ın ölümünün 21. yılı nedeniyle  "Hedefimiz; bir mektup, bir yol." konulu resim, şiir ve kompozisyon yarışması düzenleyecek.

Yarışmaya Van ili genelinde tüm eğitim çalışanları katılabilirken, eserlerin Eğitim-Bir-Sen Van Şubesi'ne elden teslim edilmesi gerektiği belirtildi.

Yarışmaya katılmak isteyenler eserlerini 22 Kasım 2021 tarihine kadar teslim edebilecek. Her kategoride birinci olanlara tablet, ikinci olanlara taşınabilir harddisk, üçüncü olana ise power bank hediye edilecek.

BİRİNCİ OLANLARA TABLET…

Yarışmayla ilgili gazetemize açıklamalarda bulunan Eğitim Bir-Sen Van Şube Başkanı Mehmet Ali Uca, "Kurucu Genel Başkanımız, Mehmet Akif İnan, görevde bulunduğu makamların, taşıdığı unvanların hakkını vermiş ve bu uğurda ter akıtmış önemli bir şahsiyettir. Mehmet Akif İnan aynı zamanda bir şair ve düşünce adamıdır. Bu vesileyle yarışma ve benzeri etkinlikler yaparak insanların Mehmet Akif İnan'ı daha iyi tanımaları ve hayat mücadelesini hangi değerler üzerine inşa ettiğini anlamalarını amaçlıyoruz. İlimizde yapacağımız yarışma 22 Kasım tarihine kadar devam edecek. Van ili genelinde tüm eğitim çalışanlarımız yarışmamıza katılım sağlayabilecektir. Yarışmamız resim, şiir ve kompozisyon kategorilerini kapsıyor. Her kategoride birinci olanlara tablet, ikinci olanlara taşınabilir harddisk, üçüncü olana ise power bank hediyemiz olacak" ifadelerine yer verdi.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 19 Kasım 2021, 07:58
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER