Van'da iki fuar büyük ilgi gördü

Van Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen ve dün akşam sona eren Solarvan Doğu Anadolu Yenilenebilir Enerji Fuarı ve Kent İhtiyaçları ile Belediye Ekipmanları Fuarı yoğun ilgi gördü.

Van'da iki fuar büyük ilgi gördü

Van Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen ve Van Expo Fuar ve Kongre Merkezi'nde 16-19 Eylül tarihleri arasında açık olan Solarvan Doğu Anadolu Yenilenebilir Enerji Fuarı ve Kent İhtiyaçları ile Belediye Ekipmanları Fuarı yoğun ilgi gördü.

Tüm yeniliklerin bir arada olduğu Solarvan Doğu Anadolu Yenilenebilir Enerji Fuarı ve Kent İhtiyaçları ile Belediye Ekipmanları Fuarı, Vanlılar tarafından yoğun bir şekilde ziyaret edildi.

İnşaat yapı teknolojileri, belediye ekipmanları, yapı dekorasyon firmaları, yenilenebilir enerji teknolojileri, güneş enerji sistemlerinin ve tüm yeniliklerin bir arada olduğu iki dev fuara yoğun bir katılım sağlandı.

Van Ajans Asya Fuarcılık tarafından organize edilen Solarvan Doğu Anadolu Yenilenebilir Enerji Fuarı ve Kent İhtiyaçları ile Belediye Ekipmanları Fuarı'na 80 firma ve 150 marka katılım sağlarken, yurt içinden ve yurt dışından da firmalar fuardaki yerini aldı.

Uzun bir aradan sonra düzenledikleri fuarlara Vanlıların yoğun ilgi gösterdiğini belirten Ajans Asya Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Güler, "Uzun bir aradan sonra iki fuarımızı bir arada açtık. 2 fuarda hem bölgemiz için, hem ilimiz için çok önemliydi. Biri yenilenebilir enerji fuarıydı, diğeri ise İnşaat yapı ve belediye ekipmanları fuarıydı. Yoğun bir talep ve iyi bir katılım oldu. Bundan sonraki süreçte Van'ın fuarlarda kazandığı ivmeyi daha çok büyüterek, eskisinden daha güçlü bir şekilde yerini alacağını düşünüyoruz. Önümüzdeki hafta düzenleyeceğimiz uluslararası turizm fuarımızın daha ilgi göreceğine inanıyorum. Fuarlar şehir ekonomisine, tanıtılmasına, istihdamına ciddi katkılar sunuyor. Herkes fuarların farkında ve getirdiği yeniliklerin de farkındadır. Bu anlamda ilk günkü heyecanla fuarlarımızı düzenlemeye devam edeceğiz. Fuarımıza katılım sağlayan 80 firmamıza ve Van halkına gösterdikleri ilgiden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER