Van'da iftar vakti hırsızlık olayı…

Van’ın İpekyolu İlçesi Alipaşa Mahallesi’ndeki bir siteye iftar vaktinde giren 15-16 yaşlarındaki bir hırsız, çaldığı bisiklete binerek uzaklaştı.

Van'da iftar vakti hırsızlık olayı…

  Van’da Ramazan Ayı ile birlikte hırsızlar, birçok kişinin evinde olduğu iftar vaktini bekleyerek, ev veya ikamet edilen apartman çevresinde ne varsa çalmaya çalışıyor.

  İpekyolu İlçesi Alipaşa Mahallesi’nde bulunan üç bloklu Onurkent Sitesi’nde kamera sistemi olmasına rağmen hırsızlık olayı yaşandı.

  Güvenlik kameralarına da yansıyan olayda, 15-16 yaşlarındaki bir hırsız sitenin açık unutulan dış kapısından içeri süzülüyor. Çevreyi rahat tavırlarıyla süzen hırsız, daha sonra apartmanın açık unutulan kapısından girerek gözüne kestirdiği bir bisikleti alarak site dışına çıkıyor. Daha sonra çaldığı bisiklete binerek uzaklaşıyor.

  Bisiklet sahibi 6 yaşındaki Murat Kızılay ise bir gün sonra bisikletinin yerinde olmadığını görünce, arkadaşları ile birlikte durumu sitedeki diğer komşulara haber veriyor.

  Murat Kızılay’ın dedesi ve aynı zamanda site yöneticisi Şaban Kızılay ise durumu Van Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerine haber veriyor. Görevlilerin kamera kayıtlarını izlediği, çevredeki kamera kayıtlarına da bakılacağı belirtilirken, bisiklet sahibi küçük Murat da, söz konusu hırsızın yakalanmasını istiyor.

  Van Bölge Gazetesi: Bişar Ulutaş

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:56
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER