Van'da bir TIR, seyir halindeyken yandı

Van'da seyir halindeki bir tır alev alev yandı. TIR’a ilk müdahaleyi TOMA yaptı. Ardından itfaiyenin müdahalesiyle yangın söndürüldü.

Van'da bir TIR, seyir halindeyken yandı

Edinilen bilgiye göre olay, İpekyolu Caddesi üzerine bulunan Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi önünde meydana geldi.

Edremit istikametinden Van merkeze doğru seyir halinde olan ve sürücünün ismi öğrenilemeyen TIR, alt geçide girdiği sıra aniden yanmaya başladı. Çevreden geçen vatandaşlar, polis ve Van Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Bakanlığına bağlı İpekyolu İlçe Grup Amirliği ekiplerine haber verdi.

Kısa sürede bölgeye giden polis, trafiği kapattı. Dün akşam trafiğinin yoğun olmasından dolayı itfaiye ekiplerinin gelmesini beklemeden yanında görev yapan TOMA, bölgeye sevk edildi. Yanan tıra ilk müdahaleyi TOMA yaptı. Daha sonra bölgeye intikal eden 2 itfaiye aracı yangına müdahale etti.

Yaklaşık 10 dakikalık müdahalenin ardından yangın söndürülürken, söz konusu araç hurdaya döndü. Hafif yaralanan TIR sürücüsü hastaneye kaldırılırken, tır bölgeye gelen çekici ile kaldırıldı.

Güncelleme Tarihi: 24 Haziran 2021, 10:29
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29