Van'da Beşiktaş'ın şampiyonluk sevinci…

Süper Ligin son haftasında deplasmanda Göztepe’yi 2-1 mağlup eden ve aynı puana sahip Galatasaray’ı da averajla geride bırakan Beşiktaş, 2020-2021 yılı şampiyonu olurken, yurdun dört bir yanında olduğu gibi Van’da da taraftarlar şampiyonluğu kutladı.

Van'da Beşiktaş'ın şampiyonluk sevinci…

  Cumartesi akşamı Beşiktaş’ın şampiyonluğunu ilan etmesiyle birlikte, kısıtlamalara rağmen sokaklara çıkan Vanlı taraftarlar, özellikle ara sokaklarda araç konvoyları eşliğinde sevinç gösterilerinde bulundu. Güvenlik görevlileri ise kentin birçok caddesinde yol kontrolleri ve uyarılarla taraftarların evlerine girmesi gerektiği yönünde anonslar yaptı.

  Süper Lig’in son haftasında sevinen takım Kara Kartal oldu. Deplasmanda Göztepe’yi Vida ve Ghezall’in golleriyle deviren Beşiktaş, Galatasaray'ın 3-1'lik galibiyetine rağmen averajla mutlu sona ulaştı. Beşiktaş, Sergen Yalçın önderliğinde şampiyonluğa ulaştı. Sergen Hoca, Beşiktaş tarihine geçti.

  Kara Kartal’ın şampiyonluğunun ardından kısıtlamalara rağmen yurdun dört bir yanında taraftarlar cadde ve sokaklara çıkarak şampiyonluk kutlaması yaptı.

  Birçok yerde havai fişekler atılırken, bazı vatandaşların ise havaya silahla atış yaptığı sosyal medyaya yansıdı.

  Van’da da ana caddelerin polis tarafından kapatıldığı ve kontrol noktaları oluşturması üzerine, birçok kişinin ara caddelerde araç konvoyları eşliğinde şampiyonluk kutlaması yaşadığı görüldü.

  Van’da en fazla taraftara sahip olan takımlardan birinin Beşiktaş olduğunu söyleyen taraftarlar, Beşiktaş’ın şampiyonluğu hak eden ekip olduğu yorumunu yaptılar.

  Van Bölge Gazetesi: Necat Teyfun

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 11:45
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER