Van'da 808 yatak kapasiteli öğrenci yurdunun geçici kabulü yapıldı

Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun riyasetinde Van'a kazandırılan 808 yatak kapasiteli yeni kız öğrenci yurdunun geçici kabulünün yapıldığını müjdeledi.

Van'da 808 yatak kapasiteli öğrenci yurdunun geçici kabulü yapıldı

Van Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, il genelindeki yurt sorunlarını tek tek çözüme kavuşturmaya devam ediyor. Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, yurt beklentisi içerisinde olan kız öğrencilere müjde vererek, Van'a kazandırılan 808 yatak kapasiteli yeni kız öğrenci yurdunun geçici kabulünün yapıldığını vurguladı.

Van'da yurtlarda yer bulamayan ve barınma sıkıntısı yaşayan öğrenciler, yakın zamanda geçici kabulü yapılan 808 yatak kapasiteli yeni kız öğrenci yurduna yerleştirilecek.

"ARTIK VAN'DA YURT SORUNU YOK"

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç, "Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'nun riyasetinde ilimize kazandırılan 808 yatak kapasiteli yeni kız öğrenci yurdumuzun geçici kabulü bugün itibari ile yapılmış olup, çok yakında yedekte bekleyen kardeşlerimizde tekrar yurtlarımıza yerleşme imkânı bulacaktır. Bakanlığımızın sizler için yapmış olduğu bu yatırımlar ile inşallah bu yıl başvuru yapan tüm gençlerimiz yurtlarımıza yerleşme imkânı bulacaklar. Geçtiğimiz süreçte erkek öğrencilerimizin yurt sorununu tamamen ortadan kaldıran ve başvuran tüm öğrencilere yurda yerleşme imkânı sunan başta Sayın Bakanımız Dr. Mehmet Kasapoğlu'na ve tüm yetkililerimize ilimiz adına şükranlarımızı arz ediyoruz. Artık Van'da yurt sorunu yok diyebileceğiz" ifadelerine yer verdi.

Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER