Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez’den Vefa Ödülü

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde uzun yıllar görev yapmış akademik ve idari personelin emeklerini taltif etmek için Vali Mehmet Emin Bilmez, Milletvekili Abdulahat Arvas, Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez ve Rektör Prof. Dr. Hamdullah Şevli tarafından ‘Vefa Ödül Töreni’ kapsamında plaket ve teşekkür belgesi takdim edildi.

Van Cumhuriyet Başsavcısı Oğuzhan Dönmez’den Vefa Ödülü

Van Valisi Bilmez’in ve Rektör Şevli’nin Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi 40. Yıl Pastası’nı kesmelerinin ardından tören; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Müzik Eğitimi A.B.D. öğretim elemanları ve öğrencileri ile Asayiş Kolordu Bandosu’nun birlikte hazırladıkları müzik dinletisiyle sona erdi.

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Youtube Kanalı’nda canlı yayımlanan törende; protokol üyeleri, Van’ın ileri gelenleri ve katılımcılarla röportajlar da yapıldı.
Törende; Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinin tarihsel sürecinin bir panoraması mahiyetinde olan fotoğraf sergisi de yoğun ilgi gördü.

Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Kayri, Prof. Dr. Şefik Tüfenkçi, Prof. Dr. Sedat Yayla, Genel Sekreter Prof. Dr. Sebaheddin Şevgin, fakülte dekanları, akademik ve idari personelin yanı sıra çok sayıda davetlinin katıldığı tören, fotoğraf çekimlerinin ardından sona erdi.

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29