Van CEO Cafe nezih ortamla hizmette

Tarifsiz lezzetleri, kaliteli hizmetiyle Van'ın markası olma iddiasını taşıyan Van CEO Cafe hizmete açıldı.

Van CEO Cafe nezih ortamla hizmette

  Van'ın yeni lezzet noktası Van CEO Cafe uygun fiyatları, kaliteli hizmet anlayışıyla Sanat Sokağında Vanlılara hizmet vermeye başladı. Açılışa Deva Partisi Van İl Başkanı Semra Odabaşı, Van Ticaret Sanayi Odası (Van TSO) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcı Fevzi Çeliktaş, Merzikan Aşireti Ağası Cengiz Bayer, kardeşi Serkan Bayer, Başkale Kocaköy Muhtarı Talat Bayer, işletme sahipleri Baran Cevdetoğlu ve Sercan Bayer ve çok sayıda davetli katıldı.

  “Hayırlı uğurlu olsun”

  Açılışta konuşan Deva Partisi Van İl başkanı Semra Odabaşı,  “Van’da yeni hizmet vermeye başlayan işyerimizin hayırlara vesile getirmesini dilerim. Bol bereketli ve kazançlı olmasını temenni ediyoruz. Bu zor günlerde istihdam sağlayacak herkes başımızın tacıdır. Diliyorum ki artık kapatmak yerine, iş yerlerinin açılışları sürsün devam etsin. sürdürülebilir olsun.  Bugün bu kapı en az 20 kişiye iş aş demektir.  Yatırım yapan çok değerli yatırımcı kardeşlerime yürekten teşekkür ederim. Böyle bir zamanda yatırım yapmak hakten cesaret işidir. Ben eminim ki arkasında yatan fikir, bu memlekete faydadır. Yatırım yapan, iş sahası açan, işveren her kim olursa olsun. Gerçekten yüreğimizde yeri başkadır. Allah kazancınızı bol bereketli etsin. Rabbim burada çalışan bütün kardeşlerimizin işlerini daim etsin. Çok zor günler geçiriyoruz. Bunu artık herkes, iliğine kadar yaşıyor. Bu zamanda yatırım yapmak, Hakikatten yürek ister. Bu güzel yürekli yatırımcı arkadaşlarımızı tekrar tekrar tebrik ediyorum ve teşekkür ediyorum. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

  Van TSO Başkan Yardımcısı Fevzi Çeliktaş, pandemiden dolayı esnafların zor günler geçirdiğini belirterek, “Güzel yeğenimin yerinde açılışına katılıyorum. Bu pandemi sürecinde böyle açılışlar bizleri heyecanlandırıyor ve bizleri mutlu ediyor. Burada 15 ile 20 kişi istihdam edilecek. Buda bizleri çok mutlu ediyor. İlimizde zor günler geçiriyoruz.  İlimizin yüzde 71 hizmet sektöründe geçimlerini sağladıklarını biliyoruz. Bu anlamda da yine genç işletme sahipleri olankardeşlerimize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum. Bu güzel işletme genç kesimlere hitap ediyor. Bizleri ayrıca mutlu ediyor. Van Ticaret Sanayi Odayı olarak; bu işletmeye tekrardan hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.

  Van CEO Cafe işletme sahipleri Baran Cevdetoğlu ve Sercan Bayer; “ Öncelikle iş yerimizin açılışına gelen herkese teşekkür ederiz. Van’da daha kaliteli ve daha nezih bir ortam açarak halkımızın hizmetine sunduk. Herkesi işletmemize bekliyoruz” dedi.

  Açılışta ikram dağıtımından sonra davetliler canlı müzik eşliğinde cafeden ayrıldı.

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 12:33
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER