Van Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef galibiyet

Van Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü futbol takımı, 2022-2023 Yerel amatör sezonu ilk maçına hazırlanıyor. 9 Ekim Pazar günü oynanacak maç ile başlayacak yeni sezon da kırmızı siyahlılar şampiyonluk hedefliyor.

Van Büyükşehir Belediyespor’da tek hedef galibiyet

Bünyesinde barındırdığı farklı branşlarla geçtiğimiz sezon  başarılı bir grafik çizen Van Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü, yerel amatör  A Grubunda mücadele edeceği yeni sezonda da mutlak şampiyonluk hedefliyor.

Büyükşehir Belediyesi Makine İkmal Tesisleri ile İŞGEM Semt sahasında Teknik sorumlular Ferhat Demir ve Mehmet Ali Gülmez önderliğinde hazırlıklarını sürdüren Büyükşehir Belediyespor yeni sezonun ilk maçında 9 Ekim Pazar günü saat 11.00 da Oto Sanayi Sitesi sahasında Van Kartalspor'a konuk olacak.

Yeni sezon öncesi iç ve dış transfer çalışmalarıyla hedefi olan iyi bir kadro oluşturduklarını ifade eden Büyükşehir Belediyesi Spor kulübü Yönetim Kurulu Başkanı Fatih Sevinç, yer aldıkları her kulvarda çok çalıştıklarını, hedeflerinin olduğunu ve başarılı bir sezon geçireceklerine inandıklarını kaydetti.

Van Bölge Gazetesi

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER