Van BJK, yetenekli gençleri profesyonel liglere kazandırıyor

Van Beşiktaş Futbol Okulu, bünyesindeki yetenekli gençleri profesyonel liglere kazandırmaya devam ediyor.

Van BJK, yetenekli gençleri profesyonel liglere kazandırıyor

Van'da gençlere ve çocuklara futbol eğitimi veren okullardan biri olan Van Beşiktaş Futbol Okulu, yetenekli gençleri il ve ülke futboluna kazandırmaya devam ediyor.

Teknik sorumluluğunu Sinan Tosun'un yaptığı Van Beşiktaş Futbol Okulu, geçen sezon olduğu gibi bu sezonda bünyesinde yetiştirdiği yetenekli gençleri profesyonel takımlara kazandırdı. Işıltı Halı Sahada çalışmalarını sürdüren Van Beşiktaş Futbol Okulu'nda son 3 yıl içinde yetişen 2008 doğumlu Can Aziz Beşiktaş'la anlaşırken, 2006 doğumlu futbolcu Berat ise Kayserispor'a transfer oldu.

Bunun yanında 2010 doğumlu Rüzgar Boğa Beşiktaş tarafından beğenilerek takibe alındı. Yaşı tutmadığı için tesislerde kalamayan Boğa'nın seneye tekrar çağrılacağı bildirildi.

Ayrıca Diyarbakır'da yapılan Doğu Anadolu Turnuvası'nda beğenilen 2012 doğumlu Van BJK Futbol Okulu futbolcusu Yiğit Öndil, BJK akademi tarafından önümüzdeki ay İstanbul'a davet edilecek.

2003 doğumlu futbolcu Haktan Aferin ise, bölgesel amatör liginde mücadele eden Vangölüspor'a transfer oldu. Haktan Aferin, bu sezon Bölgesel Amatör Ligi'nde ilk heyecanını yaşayacak.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Van Beşiktaş Futbol Okulu Teknik Sorumlusu Sinan Tosun, "Amacımız ve hedefimiz bu güzide şehrin yetenekli gençlerini il ve ülke futboluna kazandırmaktır. Bu çerçevede çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Şu an bünyemizde çok yetenekli gençler var. Eğitimleri sürüyor. İleriki süreçte bu gençleri profesyonel liglere kazandıracağız. Kapımız herkese açık. Futbol tutkunu gençleri ve çocukları bekliyoruz" dedi.

Van Bölge Gazetesi: Salih Deniz

YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29