Van'a yeni spor yatırımları için protokoller imzalandı

Spor Toto Teşkilatı ile Başkale ilçesine yeni bir nizami futbol sahası, soyunma odaları ve tribün, İŞGEM Futbol Sahası'nın tribünleri ile beraber yeniden yapımı, 100 adet pota yapımı ve Çatak İlçesine Rafting Parkuru yapımı için protokol imzalandı.

Van'a yeni spor yatırımları için protokoller imzalandı

  Başkale ilçesine yeni bir nizami futbol sahası, soyunma odaları ve tribün, İŞGEM Futbol Sahası'nın tribünleri ile beraber yeniden yapımı, 100 adet pota yapımı ve Çatak İlçesine Rafting Parkuru yapımı için Spor Toto Teşkilatı ile protokol imzalandı.

  Ankara'da yapılan protokol imza törenine Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik, Van Valisi ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, Başkale Kaymakamı Asım Solak ve Van Gençlik ve Spor İl Müdürü Nevzat İnanç katıldı.

  Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu'nun talimatları ile Başkale ilçesine yeni bir nizami futbol sahası, soyunma odaları ve tribün yapımı, İŞGEM Futbol sahasının tribünleri ile beraber yeniden yapımı ve 100 adet pota yapımı için protokoller imzalandı.

  Yine Çatak Belediye Başkanı Abdurrahman Şeylan ile Spor Toto Teşkilat Başkanı Bünyamin Bozgeyik arasında Çatak ilçesine Rafting parkuru yapımı için de protokol imzalandı.

  Van Bölge Gazetesi: Hacı Yılmaz

Güncelleme Tarihi: 31 Mayıs 2021, 13:14
YORUM EKLE
SIRADAKİ HABER

banner29